Palan Otel mola veriyor!

18 Ağustos’ta 3 aylık tadilata giriyor

admin
admin
17 Haziran 2024 Pazartesi 17:21
Palan Otel mola veriyor!

Vedat REFAYELİ

Bir çoğumuzda da artık anılarının olduğu Palan Otel, Erzurum’un ilk dağ otellerinden.

1998 yılında açılan 4 yıldızlı Palan Otel, ilk defa kapsamlı bir tadilattan geçecek ve 3 ay kapalı kalacak.

Bugünlerde kış yoğunluğunu gideren, sessizliğe gömülen otel yönetimi, bu kapsamlı değişim için de çok önemli bir harcama bütçesini de gözden çıkarttı.

18 Ağustos tarihinde kapısına kilit vurulacak olan otel, kapsamlı değişime tabi tutulacak, Kasım ayı sonlarında yeniden yenilenmiş, yeni konseptiyle misafirlerine kapılarını tekrardan açacak.

Yüzme havuzu ve saunası da dahil 8 kattan oluşan, 158 odası bulunan Palan Otel, 2025 Turizm başkenti proğramı için tam teşekküllü hazır hale gelecek.

Bu arada, otel yönetimince grubun genel müdür yardımcılığına getirilen Ali Güney’in yerine son derece turizm geçmişi olan Kamuran Eroğlu getirildi.

Ali Güney gibi Erzurum’un eniştesi olan Kamuran Eroğlu’nun eşi de Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde akademisyen.

Kış dönemleri bitse bile her yaz döneminde de kapıları açıktı, personel çıkışı filan da olmazdı oysa.

Hem artık son dönemlerde ihtiyaç haline gelen tadilat hem de yeni genel müdür şehr-i mübarekemize hayırlı olsun.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.