EGC'de Çakır dönemi

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimlerde, üyeler tercihlerini Musa Çakır'dan yana kullandı.

admin
admin
10 Mart 2024 Pazar 11:36
EGC'de Çakır dönemi

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) üyeleri cemiyet merkezinde sandık başına gitti. Gazeteciler Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Musa Çakır'ı EGC'nin yeni dönem başkanı olarak seçti.

Divan Başkanlığını Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hikmet Karaca'nın yaptığı Genel kurulda 58 üyeden 45'i oy kullandı. İki adayın yarıştığı seçimde Musa Çakır 26 oy, Vedat Refayeli ise 19 oy aldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği seçimler sırasında önceki Başkan Metin Barlak, her iki adaya da başarılar diledi.

EGC'nin yeni dönem başkanlığına seçilen Çakır, ''Cemiyetimize bugüne kadar hizmet etmiş, bütün Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Mesleki sorunlarımızı gündeme getirmek, çözümü noktasında gayret göstermek en önemli hedefimiz olacaktır. Genç bir kadroyla işbaşındayız. Bu dinanizmimizin bizleri başarıya ulaştıracağından hiç bir kuşkumuz yok. Cemiyetimizin kapısı, bütün meslektaşlarımıza açıktır. Bu kentte görev yapan tüm meslektaşlarımızı EGC çatısı altına bekliyoruz." dedi.

Açıklamasında üyelere de teşekkür eden Başkan Çakır, “Mensubu olmaktan müftehir olduğum Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nde seçim coşkusu yaşadık. Meslektaşımız Vedat Refayeli ile tatlı bir rekabet ortamında gerçekleştirdiğimiz seçimde; üyelerimizin teveccühüyle hizmet sancağı bizlere emanet edildi. Desteklerini bizden esirgemeyen meslektaşlarımız başta olmak üzere, tüm delegasyona en kalbi şükranlarımızı, selam, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Musa Çakır’ın başkanlığındaki Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; İsmail Çakır, Nurullah Pala, Tuba Kırıcı Karakaya, Yasin Güraksın, Abdulcelil Taş, Ali İhsan Karacan, Yunus Akgül ve Ramazan Karataş…

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.