Bu şakayı kaldıramayız!

Artık 3’lü parklara rastladığımız Bosna Caddesi’nde gidişat pek hayırlı görünmüyor!

admin
admin
29 Aralık 2023 Cuma 10:32
Bu şakayı kaldıramayız!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’un en işlek caddelerinden olan ve geçmişi de çok eskilere dayanmayan Bosna Caddesi’nde trafikte yaşanan keşmekeş hergeçen gün artarken, yerel yöneticilerin hiçbir şey yokmuş gibi davranmasını anlamıyorum, anlayacağım gibi de sanki hiçbir yerel yönetici, hiç bu caddeden geçmiyormuş gibi bir izlenim edindiğimi de söylemeliyim, çünkü eğer caddedeki o yoğunluğu görmüş olsalardı orada değil yapılaşmaya, yaya geçidine bile asla izin vermezlerdi!

Sağlı-sollu yapılaşmalara devam edilen cadde, şimdiden söylüyorum, 1-2 yılı bulmaz, tamamen kilitlenir, iptal durumuna geçer.

Özellikle mesai ve okul çıkışı saatlerinde ki yaşanan araç yoğunluğu illa ki o istenmeyen sonu getirecek ve o gün de ben şu an yaptığım, yapmakla olduğum uyarımla kalacağım zaar!

Esasen doğru soru şu: Yahu zaten ilk başta orada yapılaşmada fahiş hata yapıldı, şimdi niye o hatanın üstüne üstüne gidiyor, yeni hatalara fırsat veriyorsunuz?

Hele Büyükşehir Belediyesi’nin Dört Güllü Manavı’nın altındaki boş alana da çok katlı işhan yapacağını duyuyorum ki, inanmak istemiyorum, bu bir şaka olmalı diyorum.

Şakadır, başka bir şey olduğunu sanmıyorum, yapan pişkin biri olmalı diyorum.

Bakın son kez söylüyorum, bugün bırakın artık 3 sıra parkları, bu ana kadar ne olmuş olmuş, bari bu saatten sonra o caddeye kıymayın, öyle bırakın.

Yarın geç kalmış olursunuz, iş işten geçmiş olur!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.