DOĞUTÜRK
2014-06-26 13:09:37

ŞEHRİMİZ SPOR KAMPI OLSUN…

26 Haziran 2014, 13:09

Futbol Erzurum'un olmazsa olmazıdır. Şehrimiz olarak futbola hasret kaldık diye biliriz. Çünkü Erzurum’da şu anda spor olarak sadece Büyükşehir Belediye Erzurumspor var. Bizler sporu artırmamız lazım bu şehirde.
O kadar çok spor tesisleri var ki, bunların kullanılması lazım sizce de öyle değil mi? Hatırlarsanız bundan birkaç gün önce yine gündeme getirmiştim yazımda. Erzurum kamp merkezi olsun diye. Ama şehrimiz bu konuda galiba çok sesiz kalıyor gibime geliyor. Madem o tesisler yapıldı neden kullanılmıyor. Erzurum'da kış turizmi için hazırlanan yüksek kaliteli konaklama imkânlarının yazın atıl durumda kalmamasının sağlanması amacında olduklarını gerek spor gerekse spor için gelen insanların daha sonra ailesi ile birlikte yapacağı turistik geziler ile bölgemizin tur turizm potansiyelinin yükseltilmesi ve bu yönde yapılacak katkılar.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmenin bir açıklamasında şehrimize 19 takım gelecek sözü verdi. Kamp için inşallah diliyoruz ki süper lig takımları gelip şehrimizi görmeleri ve gezmelerini istiyoruz özellikle spor tesislerimizi görme açısından çok mu çok iyi olur biraz daha bu konu hakkında üzerimize ne düşüyorsa yapmalıyız inanın şehrimiz acısından çok iyi olur hem de spor anlamında bir yerlere gelmiş oluruz.
Sporcuların ilimize kamp için gelmesi ile organizasyon firmaları, dikkatini çekerek kamp sırasında gelen ulusal ve uluslararası takımlar için turnuvalar ve organizasyonlar zaman içinde yapılması. Bu sayede il ve ülke ekonomisine hatırı sayılır katkılar sağlanmasını beklemekteyiz. Aynı zamanda ilimizde bulunan genç nüfusun organizasyonlar ile spora ilgisinin artması sağlanacak bu da gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmesini sağlayacak. Bence her kulvarda kullanılması gerekiyor o tesislerin. Düşünsenize o kadar tesisin biran da çalışması ne kadar da güzel olur hem şehrimiz kalkınır hem de esnaf iş yapar hale gelir. Takımlar kamp için daha uzak yerlere gitmemeliler Erzurum’a gelmeliler fazla vakit kaybetmeliyiz.
Eğer bu seferde olmazsa zaten yapacak bir şey yok o kadar tesis kapanıp gider. Bizler de diyoruz ki el atın şu işe bitsin. Süper lig takımlarının biri gelsin biri gitsin o zaman bakın şehirde nasıl kalkınma oluyor. O zaman şehrimizde canlanır. Yabancı insanlar şehrimize geldiği zaman hepsi spor tesislerimizi gezip beğeniyorlar. O kadar çok güzel tesislerimiz var.
Yani kısacası gelin hep birlikte el ele verip bu işe bir son verelim. Artık Erzurum’u kamp merkezi yapalım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.