DOĞUTÜRK
2014-07-08 11:00:40

HADİ HAYIRLISI BAKALIM…

08 Temmuz 2014, 11:00

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.15 temmuz da yeni sezon için kamp dönemi başlıyor ikinci etap kampı ise bolu da yapacak olan dadaşlar sabırsızlıkla yeni sezonun açılmasını bekliyor.Bu sezon herkes umutlarını bağlamış olacak bu takıma, çünkü her şey yeniden başlıyor... yani Erzurum adına spor geri dönmüş olacak.
İnanıyoruz ki 2014-2015 sezonu bizlere uğur getirecek. Takıma yeni katılan oyuncularla birlikte bu işe son vereceğimize inanıyorum.Taraftarıyla bütünleşen takım her zaman kazanır, bizler de bu sezon öyle yapacağız ve eminim ki hep kazan Erzurum olacak.
Sizlere bir sürprizim olacak. Pazar günü şehrimize gelen cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan akşam toplantısında hatırlarsanız Erzurumlu işadamı Adnan Polat’a bir çağrıda bulundu. bir dönem Galatasaray başkanlığı yapmış olan Polat’tan Erzurumspor’a sahip çıkmasını istedi.
Başbakan Erdoğan, salonda bulunan Adnan Polat’a, “Bir Galatasaray da buradan çıkar. Erzurum’da tesisler var. Gençlik dinamik. O da mevcut. Şöyle Erzurumspor’u süratle ayağa kaldırmak lazım. Ben de Erzurum’a sevdalıyım. Erzurum alt yapısıyla tırmanışta. Bu tırmanışı taçlandırmamız lazım. Adnan bey gibi bu işte deneyimli, sevdalı olan, Erzurumlu işadamlarına bir sinyal verebilirim...’’
Bu durumda inşallah şansımız olur da yüzümüz güler diliyoruz. İş adamlarını göreve davet ediyoruz inanın böyle birkaç tane iş adamı çıksa şehrimizde daha ne isteyebiliriz ki? Sizce de öyle olmaz mı? Bence olur, neden olmasın! Diğer illerden farkımız nedir, hiçbir şey! Hatta bizim onlardan fazlamız bile var... Diliyoruz ki bizim için iyi bir sezon olur, şehrimize hava gelir spor adına, güzel günler bizleri bekliyor olur...
Erzurumspor’u geri dönüşü bu yeni sezonla birlikte muhteşem olacak. İnşallah gelen yeni oyuncular, bu şehrin ne kadar futbola hasret bir şehir olduğunun farkındadırlar. Yoksa geçen sezon gibi kurban gitmeyelim her şey zaten sezonun başında ki maçta belli olur diye düşünüyorum.
Ben şimdiden takımıza her iki kamp döneminde de başarılar diliyorum. umuyoruz ki iyi bir hazırlık dönemi geçir ve şehrimize dönerler erzurumspor’un geri dönüşü muhteşem olacaktır bunu herkes görecektir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.