DOĞUTÜRK
2014-06-16 13:51:15

EFSANE GERİ DÖNDÜ

16 Haziran 2014, 13:51

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da beklenen sonuç çıktı cumartesi günü gerçekleşen kongrede delegelerin katılımlarıyla kongreden mutlu ayrılan yeni yönetim artık pazartesi günü transfer hareketi başlıyor yeni Teknik Direktörle de anlaşma sağlayan yönetim pazartesi günü Taşkın Güngör’e imza attırması bekleniyor bu kongrede bir de diye biliriz ki en güzel haber tabi ki de takımın isim konusu merak olmuştu Şehirde kongrede delegelere sunulan isim delegelerin onayı ile Takımın yeni ismi ise Büyükşehir Belediye ERZURUMSPOR olarak değiştirildi.Şehrimize hayırlı olsun diyelim inşallah gerçek Erzurumspor tekrar geri döner Taşkın Güngör bu şehre şampiyonluk yaşatır yaşatacağına da inanıyorum belki takımın bir yıl öncesinde yaşanmış sıkıntılarından dolayı bekleneni vermeyen Taşkın hoca 2014-2015 Yeni sezonda Erzurumspor ismiyle şehrimizi ayağa kaldırır zaten Takımın yeni ismiyle birlikte taraftarın yüzünü güldüren yeni yönetim bu saatten sonra hep birlikte Erzurumspor için savaşacağız tüm Türkiye Erzurumspor ismini tekrar duyacak çünkü bir efsaneyi geri döndürdük şimdi ise emin olun bu şehir Erzurumspor aşkıyla yanıp tutuşuyor yeni oyuncularla yeni hocayla bu sezon beklenen futbol gelecek. Yeni gelecek olan oyuncuların Erzurumspor’un ne kadar değerli bir takımın olduğunu bilmeleri Lazım taraftarda elinden gelen desteği verecektir bu takıma ta ki geçen sezon Şampiyon taraftar olmuştu.Ama bu sezon Erzurumspor geri dönüşü ve yeni bir takım kurulması halinde taraftarında desteğiyle Şampiyonluk gelecektir. İşte ruh, işte mücadele budur. kongrenin ardından yapılacak transferlerde ruhu olan oyuncular inşallah takıma kazandırılır ve dadaşın rüyası gerçeğe dönüşür. Çünkü, dadaşın bulunduğu yer dadaş'a hiç mi hiç yakışmıyor.bizleri bu ligden çıkmak için elimizden gelen yapmalıyız artık. Bu saatten sonra her şey Erzurum için olmalıdır.
Umutlarımız artık yeni sezon için Erzurum için temiz bir sayfa açılıyor yeni sezonla birlikle şehirde de spor canlanacak diye düşünüyorum çünkü artık sporun önemini artırmamız lazım spor kenti olmamıza rağmen şehirde spor eksiliyor bunu tekrar canlandırmamız Lazım.
20-25 takım Erzurum’a kamp için gelecekler..!
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen görüşmelerimiz devam ediyoruz inşallah yaz kampı için takımların kamp yapması için şehrimize davet ettik kardelen Tv de Mehmet Şenerin sorularını yanıtlayan Mehmet Sekmen özellikle kamp işini biran önce şehrimizde gerçekleştireceğiz spor tesislerimiz tekrar canlanacak diğer illere gitmemelerini sağlayacağız hepsini takımların çoğunu ilimize davet ediyoruz Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmenin özellikle Erzurumspor isim değişliğinde büyük bir ilke imza atması ve taraftarların yüzünü güldürmesi Şehire hareket getirdi
 
AŞKIMIZIN ANLAMI "ERZURUMSPOR"UMUZA KAVUŞMUŞ OLDUK.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.