DOĞUTÜRK
2014-06-24 10:50:13

BU ŞEHRİ GÜLDÜRÜN GENÇLER..?

24 Haziran 2014, 10:50

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da taşlar yerine oturmaya başladı önceliği Teknik Direktör Konusu çözüme bağlayan Erzurumspor ikinci Taşkın Güngör dönemi resmen başladı takımın bir yıl önce emanet ettiği Taşkın Güngör tekrar kaldığı yerden devam edecek.Erzurum’a mutlu dönen Güngör artık Erzurumspor’u isteğimiz yere hep beraber getireceğiz bundan hiç kimsenin endişesi olmazın Güngör ama bunu hep birlik ve beraberlik için de yapacağız el birliğiyle istediğimiz yerlere geleceğiz ve kazan Erzurumspor olacak dileğimiz bu şehre tekrar hareketli günler getirelim gerçek Erzurumspor’u herkes görecek ben zaten şampiyonluk için bu takımın başına geldim yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız. Bu sezon bu takım şampiyon olsun artık her şey yeniden başlasın geçen sezon olan biten her şeyi unutalım gelin hep birlikte bu takım için neler yaparız bunu planlarını yapalım şehrimiz O kadar futbol özlem kalmış ki bu özlemi hep beraber bir son verelim inanıyoruz ki gülen taraf biz olacağız.
Sadece Mehmet Sekmenin değil bütün yetkiye sahip olan kişilerin bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Çünkü inanın şehirde başka yapılacak aktivite yok spor olmayınca insanlarımız başka yerlerde vakit geçiriyorlar işte O yüzden diyoruz ya bu şehre spor gerek evet spor Lazım bu şehirde spor olmazsa olmazlar arasın da yer alıyor spor bu şehir için çok mu çok önemli artık yeni sezonla birlikte hep beraber göreceğiz. Artık özlenen futbol geri gelsin istiyoruz taraftarlarımızın da yüzü gülsün inanıyoruz ki eski günlerimizi Erzurumspor’la bir kez daha hatırlayacağız.
İnşallah yeni transferler bu takıma renk getirecektir öyle umuyoruz giydikleri formanın ne kadar ağır olduğunu bilerek ve Erzurumspor aşkına taraftar aşkına oynamalılar bu taraftarı mutlu eden takım oluşmasını en kısa zaman da istiyoruz ve diliyoruz ki Taşkın Güngör bu şehre hava getirecektir öyle temenni ediyoruz.Artık her şey yeniden başlıyor Erzurum için spor yeniden başlıyor olacak temiz bir sayfa açılıyor spor adına inşallah spor adına her şeyin üstesinden geleceğiz bu takım bu sezon bu ligden rahatlıkla çıkacaktır çünkü Taşkın Güngör’ün dönüşü bu takımı şampiyon yapmak için geldiğini söylemişti. İnşallah dediği gibi olur yoksa bu şehir spor anlamında çok kan kaybeder zaten Erzurum spor döneminden beri düşe kalka hep bu hale geldik umarız bu sezon çok farklı bir Erzurumspor bekliyoruz sizlerden bu şehri uçurun gençler diyoruz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.