DOĞUTÜRK
2014-06-30 12:36:58

BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ…

30 Haziran 2014, 12:36

Büyükşehir Belediye Erzurumspor transferlerde hız kesmiyor gelecek sezon için takıma takviyeler yapan dadaşlar çoğu oyuncularını elinden bırakan ve yeni transferlere yönelen ve yeni bir takım kurulması için planlar yapan yönetim hız kesmiyor şuana kadar altı oyuncuyla anlaşma yapan Erzurumspor bu sezon artık istenilen oyuncularla bu işe son vermek istiyor.Taşkın Güngör’ün doğrultusunda istenilen oyuncuları alınması için ellerinden gelen her şeyin yapılmasını istiyoruz. bu şehre yeni sezonla birlikte inanıyoruz ki bu şehre spor adına hava getirecektir.Erzurumspor bizlere eminim ki Erzurumspor süper ligde oynarken şehrimize gelen süper lig takımların çoğu tekrar ismini duyacaklardır .
Artık planlarımızı yeni sezonla birlikle başlamış olacaktır.inşallah iyi bir sezon geçiririz ve sezon sonun da gülen taraf biz oluruz.Artık bu taraftar bu takımdan çok şey bekliyor yeni sezonla birlikte bu sezon çok farklı bir takım bekliyoruz.Sadece bizler değil diğer illerde olan dadaşlar da bekliyor olacaktır. Yani lafını özü bu 2014-2015.sezonla birlikte bu şehre O özlenen futbol geri gelecektir tabi Erzurumspor’la beraber dönmüş olacaktır.
Bizler yeni bir sezonda mükemmeliyetçi zafere inanmış futbolcuların Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a geleceğini ümit edip futbolun yanı sıra kişiliğiyle de mükemmeliyetçi futbolcuların transfer edilmesi gerektiğinin altını çizmek istiyoruz. Bir futbolcunun takıma yapacağı katkı sadece oynadığı futbol ile değil takımdaki örnek kişiliğiyle ve Erzurum’u temsil ettiğinin sorumluluğunun bilinciyle transfer edilmeli, memleketimizin vakur duruşunun ona verdiği haz ile hareket etmeli.
Zaten takımın gruplarına bakılırsa her takımı yenecek güce sahibiz inanın bu gelen her takımı mağlup edip göndermemiz lazım hep öyle olmalıyız sadece içerde değil deplasmanlarda kazanılması.Lazım yoksa aynı geçtiğimiz sezonla bir farkımız kalmaz verdiğimiz emekler boşa gider yazık O kadar emeğin karşılığı bu olmasın. Yoksa üzülen hepimiz oluruz.
Taraftarımızın bu sezonla inşallah yüzleri gülecektir sadece onların değil şehirdeki herkesin yüzü gülsün istiyoruz. çok uzun zaman oldu spor şehrimiz den uzaklaşalı şimdi ise sporumuz geri dönüyor hem de Erzurumspor olarak sahalara döneceğiz. Tüm Türkiye Erzurumspor’un ismini tekrar duyacaktır bundan yana sıkıntımız olmayacaktır gereken her şeyi zaten taraftarımız yapıyor fazlasıyla bu taraftarlara Şampiyonluk yakışır diyoruz.ve Şampiyonda olacağız bundan kimsenin Şüphesi ve endişesi olmasın bu sezon bu iş bitecektir diye umuyoruz.
Bu sene Şampiyon görelim sizi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.