DOĞUTÜRK
2014-06-19 10:35:51

ALKIŞLARIMIZ CÜNEYT ÇAKIR İÇİN

19 Haziran 2014, 10:35

Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Brezilya Salı akşamı Meksika ile karşı karşıya geldi. TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanan maçı Türk hakem ve gururumuz olan Cüneyt Çakır yönetti. Brezilya ve Meksika karşılaşmada birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ve maç 0-0 berabere sonuçlandı. Cüneyt çakırın yönettiği maç oldukça heyecanlı geçti ilk defa 2014 dünya kupalarında maç yöneten Cüneyt çakır brezilyalı taraftarlardan alkış topladı.Maçta Brezilya ve Meksikalı oyuncuları yakın dan takip eden Cüneyt çakır taraftarların ilgisini çekti.
Türkiye’yi de temsil eden ve gururumuz olan Cüneyt çakır bu tür maçlara da görev alması bizleri inanın çok gururlandırıyor. Diğer Türk hakemlerimizi de görmek isteriz böyle başarılı hakemleri artırmamız lazım buna çok ihtiyacımız var. Türkiye olarak diliyoruz ki başka hakemlerimiz de görev alır inanıyoruz ki Cüneyt Çakır daha çok başarılara imza atacaktır Türkiye de neden hep Derbi maçlarında başarılı hakemleri seçiliyor hep ön sıralarda yer alan hakem bence Cüneyt Çakır ardından Bülent yıldırım.daha bir çok hakemlerimiz Geliyor işte böyle başarılı hakemlerimiz olduğu sürece bizler hep kazanırız.
NEYMAR GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI
Brezilya ile Meksika arasında oynanan maç öncesinde, milli marşların okunduğu sırada Brezilya'nın yıldız futbolcusu Neymar gözyaşlarına hakim olamadı. Takım halinde marşı oldukça coşkulu söyleyen futbolcular tribünlerin büyük desteğini alırken Neymar oldukça duygusal anlar yaşadı.
CÜNEYT ÇAKIRIN PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU
40 yıl sonra bir Dünya Kupası'nda düdük çalan ilk Türk hakem olan Cüneyt Çakır ise maç boyunca kontrolü elinde bulundurdu ve 4 kez sarı kartını çıkardı.
Dünya Kupası'ndaki tek temsilcilerimiz Cüneyt Çakır ve ekibi ise maç boyunca adil kararlar verdi. Özellikle maçın son dakikalarında vermiş oldukları kararlar doğrultusunta UEFA. yetkilerinden alkış aldılar diliyoruz ki böyle mücadelerde daha çok yetki verilir. Türk Hakemlerimize sadece Cüneyt Çakır değil diğer hakemlerimizden bekliyoruz eminim ki onlara da yetki verilirse Cüneyt Çakır gibi başarılı maçlar çıkaracaktırlar bizleri bir kez daha mutlu edeceklerdir. Ve maçın ardından Brezilyalı oyuncular tek tek Cüneyt Çakırın elini sıkarak tebrik ettiler ve bizleri bir kez daha gururlandırdı 2014.Dünya kupalarında gururumuz olan Cüneyt Çakıra başarıların devamını diliyoruz...

Yorumlar (1)

volkan çınar 10 Yıl Önce

evet sevgili yazarım çok güzel bir maç yönetti cüneyt çakır bizde türkiye olarak gurur duyduk hocamızla başarıların devamını dılıyoruz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.