DOĞUTÜRK
2015-01-04 13:06:25

İZMİR-BUCA HALK EĞİTİM MERKEZİNDE DURMAK YOK

Aygül YILMAZ

aygulelsanatlari@hotmail.com 04 Ocak 2015, 13:06

Eylül ayında Buca Halk Eğitim Mrk.Md.lüğü görevine başlayan Murat Taşoğlu çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda; Halk Eğitim Merkezi öğretmenleriyle Buca Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde genişletilmiş öğretmenler günü toplantısı düzenledi.
Genişletilmiş öğretmenler günü toplantısı, Halk Eğtm Merkezi Müdürü Murat Taşoğlu'nun konuşmasıyla başladı.
Taşoğlu, konuşmasına farkındalık yaratılması adına “Toprak Gibi Ol” şiiriyle başladı ve sözlerine şöyle devam etti; ”Biz Buca için neler yapabiliriz. Çarkın değişip yenilenmesi gerekiyor. Biz Mimar Sinan değiliz, yaptığımız eserler 600-700 yıl sürsün. Bizim 4-5 yıllık bir görev süremiz olacak. Bu kapsamda Buca’da 18 okul var. Farklı okullara farklı hizmetler götürmek istiyoruz. “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında kurslarımız her yıl eylül ayında başlayıp, eylül ayına kadar sürsün.” dedi.
Taşoğlu, "Ben bu işe aşığım. Ben bu işe gönüllüyüm. Ben evime helalinden ekmek götürmek istiyorum.”dedi. 
Taşoğlu, kurs içi etkinliklerini anlatırken, öğretmenlere kursun içeriği ile ilgili çalışın, yani kurs ile ilgili çizgide çalışın. Usta öğreticilerin görev ve sorumluluklarından bahsederken, usta öğreticiler devlet memurları tutumu gibi davranır. Biz yönetmelik ve kanunlar çerçevesinde etkinlik yapacağız diyerek sözlerini yeni yılda çok çalışmamız gerektiğini belirterek sağlık, başarı, mutluluk ve huzur dilekleriyle bitirdi.
Ayrıca toplantıda Baş Müdür Yardımcısı Eşref Karadağ ve rehber öğretmeni Nergiz Canbulat birer konuşma yaptı.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.