Taner Aykut gitti!

Tarihi Erzurum Lisesi’nde müdür değişti...

admin
admin
30 Mart 2023 Perşembe 09:33
Taner Aykut gitti!

Vedat REFAYELİ

Türkiye’nin en eski liselerinden olan Erzurum Lisesi’nde müdür değişti.

2019 yılının Haziran ayında Erzurum Lisesi Müdürlüğü görevine getirilen Taner Aykut, buradaki görevinden alındı.

Erzurumspor’un 1997-98 futbol sezonunda birinci lige çıkarak tarihte bir ilki gerçekleştiren kadroda yeralan oyunculardan olan Taner Aykut, bu görevde 4 yıl kaldı.

Erzurum’un Beden Eğitimi Spor Bilimleri Yüksek Okulu mezunlarından biri olarak böylesine tarihi bir lisede müdürlük yapan Aykut, bundan böyle idarecilik görevine Adalet Lisesi’nde devam edecek.

Aykut’un görev yeri değişikliği sebebiyle şu an vekaleten yönetilen tarihi Erzurum Lisesi’nde müdür atamasının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Bugüne kadar binlerce mezun veren ve 1889 yılında Erzurum İdadisi adı altında kurulan ve ilk müdürlüğünü Abdi Namık beyin yaptığı lisenin en uzun süre müdürlüğü görevinde Necip Çadırcı kaldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.