Minik eller "Keyifli Okul Atölyem Projesi" ile öğreniyor

Erzurum'da, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan Erzurum Başarıyı Arttırma Programı (ERBAP) kapsamında "Keyifli Okul Atölyem Projesi" uzaktan eğitimle devam ediyor.

admin
admin
30 Aralık 2020 Çarşamba 07:38
Minik eller "Keyifli Okul Atölyem Projesi" ile öğreniyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Edip Somunoğlu İlkokulu sınıf öğretmeni Tamer Pehlivan ve Polis Amca İlkokulu sınıf öğretmeni Serap Mutlu Aydın'ın başlangıçta eTwinning projesi olarak hayata geçirdiği proje ile ilkokul öğrencilerinin zihinsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlanıyor.

Azerbaycan ve Türkiye olmak üzere 32 farklı ilden 146 proje ortağı bulunan çalışma kapsamında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle okullara ara verilmesinin ardından projeler, kaldığı yerden evlerden uzak eğitim yoluyla devam ediyor.

Öte yandan projedeki etkinlikler, tüm öğretmenlere rehberlik etmesi amacıyla projeyi yürüten eğitimciler tarafından bir kitapta toplandı.

Projedeki atölye etkinlikleri öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumERBAP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.