Gün birlik ve beraberlik günüdür.

Korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren esnafa destek için tüm Dadaş ların alışverişlerini market zincirlerinden değil alışverişlerini yerel esnaftan yaparak birlik ve beraberliğimizi gösterme zamanıdır.

“ Yerel Esnafımız memleketimizin temel taşı, harcı, betonu ve huzurun sigortasıdır.

“Pandemi sürecinde birçok esnafımız tamamen kepenk kapatmış, bazıları kısıtlı çalışmış, bazıları ise borç yükünün altında kalmıştır.

Birlik ve beraberlik parolası ile birbirimizde vereceğimiz destek, belki beklentileri karşılamayacak ama bir nebzede olsa nefes aldıracaktır.

Yerelde bakkal, market, kırtasiye, büfe, şarküteri, kuruyemişçi, aktar gibi küçük esnaflarımızın da içinde yer aldığı yeni bir paketinin hayata geçirilmesi en büyük temennimizdir.

Bilindiği gibi esnafımızın birikmiş vergi, SGK, elektrik, su ve kredi gibi borçları bulunmaktadır.

Kimi zaman çocuğumuzu kimi zaman anahtarımızı emanet ettiğimiz yerel esnafımız bu dönemde açık olsa bile siftah yapamaz durumdadır.

Korona virüs salgını nedeniyle sadece işyerleri kapanan değil, tüm esnaf kesimi mağdurdur. Varlıkta yoklukta her daim yanımızda olan yerel esnafımızdan alış veriş yerel ekonomiye can vermek demektir. Tüm dadaşları yerel esnafa sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.