Erzurum, Abdulkadir Uraloğlu’na hiç de yabancı değil!

Yeni Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı için Erzurum çok özel, aynı zamanda çok da önemli bir şehir.

Kuşkusuz Erzurum’un özelliği ve önemi de, bakanın daha önce bu şehirde iki ayrı dönemde Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde mühendis olarak çalışmış olmasından kaynaklanıyor olsa gerek.

En son Karayolları Genel Müdürü iken 3 Haziran tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atanan Abdulkadir Uraloğlu, Erzurum 12’nci Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde hem 1989-1990 yılları arasında, hem de kısa bir aranın akabinde 1990 ile 2003 tarihinde çalışmış, o kapıdan içeri çok girmiş, çıkmış, havayı çok iyi biliyor.

Trabzon doğumlu Bakan, Erzurum’da 1989 ile 1990 yılları arasında mühendis, 1998-2003 tarihleri arasında da Yol Yapım Başmühendisi olarak görev almış, sahadan gelen, oldukça da tanıdık bir isim.

***

Uraloğlu’nun işin içinden gelen biri olması kurumda inanılmaz bir sinerji oluşturmuş, Bölge Müdürü Alparslan Eylik’i ziyaretimde gördüm, bu çok belli.

Erzurum’da bir çok yol çalışmasında imzası bulunan, bölge illerini de su yolu eden, sayısız dostlar edinen çiçeği burnundaki Bakan, mevcut yarım kalan işlerin tamamlanması için herşeyden önce bir kere şanstır.

Yeni Bakan ile Erzurum’da gerek yarım kalan yatırımlar ve gerekse başlanılması planlanan projeler için artık çok da sağa, sola vurulmayacak!

Bir çok iş için siyasiler başta olmak üzere, kimse de araya konulmayacak, konulmasına gerek kalınmayacak!

Böylesi bir dönemde bu da iyi bir fırsat, en azından ben çok umutlandım.

Bu benim son kararım!

---

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Hayal kurmayı seviyorum. Çünkü orada kötü insanlar yok! (Tom Robbins)

DUVARIN DİLİ : Gidenler fotoğraflarda kalıyor. Fotoğraflarsa kalanlarda!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.