Bir gönül insanını daha kaybettik; Necdet Yaylalı vefat etti

Erzurum'un sevilen simalarından dava ve gönül adamı Necdet Yaylalı vefat etti.

admin
admin
22 Ağustos 2020 Cumartesi 22:58
Bir gönül insanını daha kaybettik; Necdet Yaylalı vefat etti

Erzurum'un değerlerinden olan gönül insanı Necdet Yaylalı Hakk’a yürüdü. Atatürk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Emre Yaylalı’nın babası ve Dadaşkent dönemi Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı’nın kardeşi olan Necdet Yaylalı hayatını kaybetti.

Milli görüş hareketinin Erzurum’da önemli isimlerinden olan Necdet Yaylalı AK Parti Erzurum Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Erzurum’da çeşitli sivil toplum örgütlerinde de görev alan Yaylalı, yıllarca Erzurum’un Gürcükapı semtinde Emre Tuhafiye adıyla esnaflık yaparken kısa bir süre önce işyerini kapatarak emekliye ayrılmıştı.

Yaklaşık bir haftadır Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde Covid-19 teşhisiyle tedavi görüyordu.

Necdet Yaylalı'nın cenazesi yarın (Pazar) Aziziye ilçesine bağlı Rizekent Köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

DOĞUTÜRK ailesi olarak, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 23.08.2020 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.