Erzurum’da 205 fahri trafik müfettişi de akan trafiğin içinde.

Erzurum’da sürücülerin korkulu rüyası sadece mobeseler ve trafik polisleri değil.

Onların bir korkulu rüyası da fahri trafik müfettişleri.

Her biri belirlenen kriterlere uyduğu için İçişleri Bakanlığı’nın izni ile fahri trafik müfettişi olanlar, en az trafik polisleri kadar mesai yapıyor, akan trafiğin içindeler.

Sürücü olarak sen belki mobeseyi, trafik polisini atlatabilirsin ama hemen arkandaki araçta bir fahri trafik müfettişi olabilir, benden söylemesi.

Bu müfettişlerin kimlik gösterme gibi bir mecburiyetleri yok üstelik.

Kaldı ki onları kimse bilmiyor, gizlilik esaslı çalışıyorlar ve sayıları da öyle az-buz değil, tam tamına merkezde 205 kişi.

Öylesine artık kurumsal bir kimlik kazanmış durumdalar ki, farklı meslek gruplarından oluşan trafik müfettişlerinden trafik polisleri bile korkuyor.

Hatalı bir trafik uygulaması halinde hemen rapor düzenliyor, ceza talep edebiliyorlar.

Bu arada aramızda kalsın, genelde şehir dışında var olan EDS’lerden şehir merkezine de kurulacak, 13 ayrı yerde kurulacak olan bu EDS’ler için de L tipi yönlendirme direklerinin imalatları sürüyor..

***

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: İnandığım insanlar yüzünden, beklediğim yarınlar dünde kaldı (Amin Maoolof)

DUVARIN DİLİ: Ben seni beklediğim kadar dolmuş beklemedim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim Mesut ATILGAN 2023-10-28 16:18:17

yORUM YAÇDIK AMA GÖNDEREMEDİK, ANINDA SİLİNDİ.