FİLENİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün (GHSİM) düzenlediği Liselerarası Voleybol İl Birinciliği maçları sona erdi. Bayanlarda 3 Temmuz Lisesi erkeklerde ise Erzurum Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Şampiyon oldu.

30 Aralık 2012 Pazar 18:19
FİLENİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası 2012-2013 sezonu Voleybol Şampiyonası sona erdi. Yapılan müsabakaların sonunda bayanlarda 3 Temmuz Lisesi Erkeklerde ise Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi şampiyon oldu. Atatürk Üniversitesi Spor Salonu ile Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan maçlar sonunda final müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapıldı. Bayanlarda 3 Temmuz Lisesi şampiyon olurken, Oltu Kız Teknik Lisesi ikinci, Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Erkeklerin finalinde ise geçen yılın iki finalisti Aşkale Anadolu Lisesi ile Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi karşı karşıya geldi. Spor Lisesi bu kez rakibinden rövanşı aldı. Antrenör Sedi Akarsu yönetimindeki Erzurum Spor Lisesi, Antrenör Mehmet Kırık yönetimindeki Aşkale Anadolu Lisesi’ni 3-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Nefesleri kesen final maçının başhakemliğini Mehmet Aydın yaparken, yardımcılığını Ömer Kolişler yaptı. Nurcan Akpınar skor hakemliğini Ebubekir Karaman ise yazı hakemliğini üstlendi. Sinem Öztemir ile Seda Tiryaki çizgi hakemi olarak müsabakada görev aldı. Aşkale Kaymakamı M. Fırat Taşolar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Aşkale İlçe Müdürü Şuayip Gacır, Voleybol İl Temsilcisi Yavuz Yurttaş, Milli Eğitim İl Koordinatörü Alpaslan topçu ve iki okulun yöneticileri ile çok sayıda sporsever ve öğrenci final maçını izledi. İlk iki seti 25-14 ve 25-15’lik sonuçlarla Spor Lisesi aldı. Aşkale Lisesi üçüncü sette rakibine 25-20’lik üstünlük sağladı. Dördüncü seti 25-21 kazanan Erzurum Spor Lisesi erkeklerde Voleybol İl Şampiyonu oldu. Lisesi Gençler İl Birinciliğinde dereceğe giren okullara kupaları ve madalyaları verildi.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2012 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.