ÇEK BİR CURLING

Genç Milli Curling takımı Dünya Curling Şampiyonası Avrupa elemeleri için Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a gitti. Millilerin amacı elemeleri geçmek.

02 Ocak 2013 Çarşamba 09:58
ÇEK BİR CURLING



Nurullah PALA
Erzurum’u uzun bir süre kamp yapan Gençler Curling Milli takımı Dünya Gençler Curling Şampiyonası Avrupa elemeleri için Çek Cumhuriyeti’ne gitti. 03-08 Ocak 2013 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılacak olan Avrupa elemelerine iddialı bir şekilde giden Curling Milliler, Antrenörler Celal Cüneyt İşgör ve Ahmet Çelik yönetiminde önemli bir başarıya imza atmak istiyor. Avrupa elemelerini geçip, adını Dünya Gençler Curling Şampiyonasına yazdırmayı amaçlayan milliler gözünü şampiyonluğa dikti.

ÇOĞUNLUĞU ERZURUMLU SPORCULARDAN OLUŞUYOR
Antrenörler Celal Cüneyt İşgör ve Ahmet Çelik yönetiminde başarıya endeklenen Gençler Curling Milli takımlarında yer alan sporculardan çoğunu Erzurumlu curlingçiler oluşturuyor. Antrenör Ahmet Çelik, “Prag’da yapılacak olan Avrupa elemelerine 12 bayan 13 erkek takımı katılıyor. Bizim amacımız bu takımların arasından sıyrılarak adımızı Dünya Gençler Curling Şampiyonasına yazdırmak. Bunu başaracak güce sahibiz. Erzurum’da Curling Arena’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. İnanıyorum ki, bu kampın semeresini de Avrupa elemelerinde alacağız. Tüm sporcularımıza güveniyoruz” dedi. Tarihinde ilk kez Curling Avrupa Elemelerine gençler kategorisinde katılan Curling  Milli takımında bayanlarda Çelebispor’dan Dilşat Yıldız, Semiha Konuksever, Zeynep Ömen ve Nenehatun Spor Kulübü’nden Burçak Sehitoğlu ile Ejderspor Kulübü’nden Burcu Korucu yer alıyor. Erkeklerde ise Narmanspor Kulübü’nden Nur Nar, Melih Şenocak, Enes Taşkıran ve Nenehatun Spor Kulübü’nden Adem Özdemir ile Ali Kahya  Spor Kulübü’nden Alican Karataş yer alıyor.

Editör

Son Güncelleme: 02.01.2013 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.