Yeni açıklanacak kabinede Fatih Çintımar ismi neden olmasın?

Spor olsun, bizden olsun!

Uzun süre gündemi meşgul eden ve nihayet geçtiğimiz Pazar günü nihayete eren Cumhurbaşkanlığı seçimi bitti, şimdi gözler yeni oluşturulacak kabinede...

Kuşkusuz AK Parti’den 4 mebus çıkartan Erzurum’a bir bakanlık verilmesi de gündemde.

Her daim illa ki bir Erzurumluya bakanlığın verildiği göz önünde tutulursa, bu yeni Türkiye yüzyılı için de bir ismin bakanlık koltuğuna oturması beklentisi çok yüksek. Sistem gereği meclis dışından birilerinin herhangi bir bakanlığa getirilmesi mümkün görünüyor.

Kimi isimler var ki şu an için bakanlıklar için isimleri geçiyor, inanılmaz kulisler dönüyor.

Ve ve, ince elenip sık dokunulacağı beklenen bakanlıklar için kimlerin koltuklara oturulacağı bugün-yarın kesinleşmiş olacak.

***

Bir önceki dönem bakanlık için ismi geçenlerden biriydi Fatih Çintımar. Atletizm Federasyonu Başkanı olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yakından tanıdığı Çintımar, spor bakanlığı için ismi geçen biriydi ama başka bir isimde, Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nda karar kılınmıştı.

Kasapoğlu’nun İzmir’den milletvekili seçilmesinin ardından boşalan o görev için getirilecek elbette ki uygun isimlerden de biridir Çintımar.

Dün kendisiyle konuştum, pek renk vermedi ama öyle bir görevi şerefle kabul edebileceğini de söyledi.

Eğer özellikle de Erzurum’da ki siyasiler de destek olursa, zaten sporun da içinden gelen Fatih Çintımar pekala yeni kabinenin spor bakanı olabilir.

Bu benim son kararımdır!

Bu parkı görenin çocuk olası geliyor!

Yıldız Tilbe’nin de seslendirdiği ama Ferdi Tayfur ile daha çok bilinen bir şarkı var. Ah bir çocuk olsaydım.

Yıldızkent’te ki Müftü Solakzade Mahallesi’nde Palandöken belediyesi tarafından 2022’nin son aylarında hizmete sokulan Survıvor Macera Parkı’nı görenler, bu şarkının sözlerini hatırlıyor.

Hele de yaşları biz gibi 50’yi geçenler için o şarkı daha bir anlam buluyor.

Tozlu, toprak ve çamurlu sahalarda oynayan bizlerin içini geçiren o park sayesinde belli ki Erzurum’un en şanslı çocukları da orada yaşıyor.

Çocukların biriken enerjilerini olumlu yönde değerlendirebileceği, yeni nesil oyun gruplarıyla mutluluğun doruğa çıktığı ve dahi on numara beş yıldız bir park hizmeti sunan Palandöken Belediyesi’nin başkanı Muhammet Sunar’ı ve yönetimini kutluyorum.

24 saat açık olan, şarkıdaki sözler gibi seller gibi coşup, kanatlanıp uçan çocukların mutluluğu da yüzlerinde okunuyor. Karşılıksız değil tabii ki.

Başkanla çocukların iletişimi görünce, gerçekten de çocuk olası, kendini bu parka atası geliyor insanın..

Alkışlarımız, yanlarına gelince çocukla çocuk olan başkana gelsin..

--

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Kuş olsun, insan olsun. Yalnızlık, sevmeyi bilmeyenlerin icadı (Edip Cansever)

DUVARIN DİLİ : Oluruna bırak. Olmazsa yine bırakırsın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.