YEŞİLYURT’TAN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Erzurum, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye manzarasını özetlemiştir. Yeni AK iktidar, milletimize hayırlı olsun” dedi.

26 Nisan 2015 Pazar 16:04
YEŞİLYURT’TAN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Erzurum, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye manzarasını özetlemiştir. Yeni AK iktidar, milletimize hayırlı olsun” dedi. 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilen mitingi değerlendirdi.

Başkan Yeşilyurt, Erzurum’un Türk siyasetinin şekillenmesi açısından taşıdığı öneme her fırsatta vurgu yaptığını hatırlatarak, “Cumartesi günü Erzurum’da gerçekleştirilen miting, esasen 7 Haziran’da şekillenecek tablonun bir özetidir. Kadirşinas Erzurumlular, eski karanlık dönemlerine yeniden sürüklenmek istenen Türkiye’nin önünde yepyeni bir ak meşale daha yakmıştır. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, aralarında muhalefet partilerin de bulunduğu bir takım kesimlerin, AK Parti sayesinde Türkiye’nin kavuştuğu huzur ve istikrar ortamını bozmaya yönelik her türlü yapay yola ve yönteme başvurduklarının altını çizdi. Yeşilyurt, “Bilge Adam Sayın Başbakanımızın katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz miting, milletimizin, huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir. Erzurumlular, şehrin dört bir yanından İstasyon Meydanı’na aslında miting için değil, istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Erzurum için koşmuştur” diye konuştu.

Yeşilyurt, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu’na Erzurum’da gösterilen ilgi ve yüz binlerle ifade edilen miting coşkusundan dolayı Dadaşlara şükran borçlu olduğunu ifade ederek, “AK kadroların hep bir arada dünyaya mesaj verdiği bu büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadınlarıyla ve gençleriyle tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 26.04.2015 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.