YEŞİLYURT, FIRAT'A YAPILAN SALDIRIYI KINADI

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Tekman İlçesinde seçim çalışmaları yapan milletvekili adayı Abdürrahim Fırat’a yapılan saldırıya ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

23 Nisan 2015 Perşembe 01:42
YEŞİLYURT, FIRAT'A YAPILAN SALDIRIYI KINADI
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Tekman İlçesinde seçim çalışmaları yapan milletvekili adayı Abdürrahim Fırat’a yapılan saldırıya ilişkin bir kınama mesajı yayınladı. 

Başkan Yeşilyurt imzasıyla Ak Parti Erzurum il teşkilatı olarak yapılan yazılı açıklamada, saldırının demokrasiye yönelik bir saldırı, siyasete ve fikirlere düşmanlık olduğu vurgulanarak, “Sayın Milletvekili adayımız ve arkadaşımız Fırat’a yapılan saldırıyı nefretle kınıyor ve telin ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yayınlanan mesajda, “PKK yandaşları olan ve bir parti tarafından koruma altına alınan bu saldırganların belediye binasında üstlenmiş olmaları ve belediye binasından çıkarak sayın Fırat’a saldırmaları da ayrıca düşündürücü ve üzücüdür. Ak Partiye ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat’a yönelik baskı kurma, seçmen üzerinde korku iklimi oluşturma çabaları sonuç vermeyecektir. Adaylarımıza gösterilen yoğun ilgiden rahatsız olan ve özgür iradeyle yapılacak bir seçimde sonuç alamayacaklarını fark eden kesimlerce yapılan bu saldırılar bizleri yıldırmayacaktır. Sağduyulu ve dirayetli Tekman halkı başta olmak üzere bölge halkının da bu saldırganlığa boyun eğmeyeceğine, iradesini teslim almak isteyenlere en güzel cevabı sandıkta vereceklerine inanıyoruz” denildi.

Saldırıya tepki gösteren başta DOSİAD ve TÜMSİAD Erzurum şubesi olmak üzere tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür edilen mesajda, bütün siyaset kurumları ve sivil toplum örgütlerine demokrasiye yönelik bu tür saldırılara karşı durma çağrısı yapılarak “Menfur saldırıyı tekrar kınıyor, Milletvekili adayımız sayın Abdurrahim Fırat’a ve ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.


Editör

Son Güncelleme: 23.04.2015 01:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.