Yerel seçimin kulisi başlamış bile!

Yerel seçimin kulisi başlamış bile!

admin
admin
28 Ağustos 2018 Salı 13:19
Yerel seçimin kulisi başlamış bile!

 

Vedat REFAYELİ

Milletvekili İbrahim Aydemir sarı basın kartı bulunan eski bir gazetecidir.

Erzurum Gazetesi’nin sahibidir. 30 yılı aşkın bir süredir kendisini tanırım. Sevdiğim, saydığım bir ağabeydir. Yeni dönemde de meclise girdi ve milletvekili seçildi. Uzun süredir görüşemiyorduk.

Geçtiğimiz hafta sonu bir mekanda arkadaşım Zafer Taş ile Fırfırik’i hazırlarken buluştuk, biraraya geldik. Uzun süre sohbet ettik. Sohbetimiz esnasında sayın vekil bize Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in çalışmalarını nasıl bulduğumuza dair sorular sordu.

Biz de bu konuda düşüncelerimizi dile getirdik. Hoş, samimi bir sohbet oldu. Kendi aramızda yaptığımız bu söyleşiden anlıyorum ki vekiller yerel seçim için start vermiş bile.

Sanırım yerel seçimlere daha çok var, erkene alınması da şu an için mümkün görünmüyor ama vekiller kulis çalışmalarına başlamışlar anlaşılan. Haydi hayırlısı diyelim.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.