“YEREL SEÇİM İNŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR”

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada, ”Erzurum insanını ruhuna yakışır birlik ve beraberlik içerisin de kırmadan, dökmeden, hoş görü içerisin de, insanları incitmeden 30 Mart 2014 Pazar günü sandık başına giderek ilçemizin ve şehrimizin hayrına olacak olan partimize ve adayımıza oy verelim” dedi.

26 Mart 2014 Çarşamba 13:22
“YEREL SEÇİM İNŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR”
30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde adaylara başarılar dileyen Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, ”2009 Yılından bugüne kadar Palandöken ilçe halkının, esnafının bizlere göstermiş olduğu güven ve sıcakkanlı davranışlarından dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Görev süremiz içerisin de kapılarımızı ve gönlümüzü hep açık tuttuk. İlçemizin sorunlarına halkımızla birlikte çözüm bulmaya çalıştık. Alt ve üst yapısındaki sıkıntıları çözüme kavuşturduk. İlkeli duruş sergileyerek 2009 yılında yapılan yerel seçimler öncesi ne söz verdiysek çok şükür yerine getirdik. Allah'ın izniyle halkımızın ikinci defa bizlere göstereceği teveccühle İnşallah 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerden başarılı bir sonuçla çıktığımız takdirde, önümüzdeki 5 yıl için verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için samimiyetle, azimle çalışacağımızın sözünü bir kere daha veriyorum. 30 Mart 2014 Pazar yapılacak olan yerel seçim inşallah hayırlara vesile olur” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 26.03.2014 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.