SEKMEN, ETB’DE

AK Partinin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen beraberinde Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ile birlikte Erzurum Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

24 Aralık 2013 Salı 14:42
SEKMEN, ETB’DE
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, bugün beraberinde Sağlık Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Recep Akdağ ile Ak Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve partililerle birlikte Erzurum Ticaret Borsası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet eden Milletvekili Prof.Dr. Recep Akdağ, partisinin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen'in Erzurum için büyük bir şans olduğunu söyleyerek "Mehmet Sekmen kimdir derseniz tek kelime ile şunu söyleyebilirim ki hizmet insanı. Çok mutluyuz. Doğduğu topraklara hizmet için dönmüş bir isim. Erzurum'a çok büyük hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Gönlümüz ve çalışmamız bir olacak" şeklinde konuştu.

Demokrasinin yerel yönetimden başladığını vurgulayan AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ise, " Kapımız her hizmet için sonuna kadar açık olacaktır. Biz şehrin A'dan Z'ye kadar her şeyi ile yakından ilgileneceğiz. İlçelerimizdeki çalışmaları da yakından takip edeceğiz. Alt yapı, su, kanalizasyon ile yağmur suyu kanalları ve arıtma benim çok önem verdiğim konulardır. İnşallah hizmetler peş peşe gelecek" dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ise Halka hizmeti ,hep hakka hizmet olarak gördüklerini belirterek , Erzurum’a yapılacak her türlü hayırlı adımın arkasında olacağız. Bu güne kadar yerel yönetimlerle beraber başarılı çalışmalara ve projelere imza attık, inşallah bundan sonrada Erzurum Ticaret Borsası olarak göreve gelecek olan arkadaşlarımız ile beraber ilimizin kalkınması noktasında üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapacağız . Geçmişte yürüttüğümüz başarılı projelerimiz var. Önümüzdeki yıl Nisan ayında da Modern Hayvan pazarı ve Doğu Anadolu Bölgesinde bir ilk olacak olan Canlı Hayvan Borsamızın temellerini atacağız. İnşallah bu çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Yakutiye Belediyemiz ile birlikte başarıyla tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Bu arada ziyarette Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akgün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sevgi Yılmaz ile Yönetimi Kurulu Üyeleri İbrahim Mutlu, İbrahim Turan, Zihni Durakoğlu, Vedat Altunkaynak , Necmi Dursun ile Meclis Başkan Vekili Abdurrezzak Cellat ile Meclis üyesi Emin Hınıslıoğlu da hazır bulundular.

Editör

Son Güncelleme: 24.12.2013 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.