Ringlerden siyaset sahnesine

Naim Karataş ile Ahmet Gökhan Yazıcı’nın dostluk dayanışması…

admin
admin
20 Nisan 2023 Perşembe 10:05
Ringlerden siyaset sahnesine

Vedat REFAYELİ

Naim Karataş, Ahmet Gökhan Yazıcı. Her ikisini de boksör olarak tanıdım ve geçmişte sahadayken çok sayıda haberlerini yaptım.

Her ikisi de rakiplerine korku salan, parmakla gösterilen teknik boksörlerdi.

Ahmet Gökhan Yazıcı Yolspor’da boks yaparken, Naim Karataş da emekli olduğu kurum olan DSİ’nin spor kulübünde profesyonel boks yaptılar.

Kilolarında sayısız il birincilikleri ve Türkiye şampiyonlukları olan Erzurum’un gözde boksörlerindendi.

Öteden beri tanışıklığımızın olduğu bu her iki isim de aktif boks hayatının akabinde MHP’den siyaset sahnesine girdiler.

Ahmet Gökhan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve MYK üyeliği yaparken, Naim Karataş da uzun yıllar MHP’de il başkanlığı görevinde bulundu.

Hem ringde hem de siyaset sahnesinde ortaklıkları olan, birbirlerine gönül bağlılıkları bulunan her iki isim bugün yine birarada, yanyana.

***

Halen Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde öğretim üyesi olan Prof.Dr.Ahmet Gökhan Yazıcı’yı bugünlerde hep MHP’den 4’ncü sıra vekil adayı olan arkadaşı, ağabeyi Naim Karataş’ın yanında görüyorum.

Naim Karataş nereye seçim çalışmasına gitse o da hep yanında.

Deniz derindir durulmaz, dostluk ebedidir, unutulmaz derler ya, onların ki de öyle bir şey işte.

Naim Karataş’ın vekillik rüyasından ötürü bu dönem kendi aday olmayan ama dostuna destek için kendisi adaymış gibi yollara düşen Yazıcı, bu davranışı ile vefanın sadece İstanbul’da bir semt adı olmadığını anlatıyor aslında.

Karataş için bu seçimde aday adaylık müracaatında bile bulunmayan ve bu fedakarlığı yapan Yazıcı’nın bu tavrı, çevrede gıpta ile karşılanıyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.