Öz; Söylem değil, eylem partisiyiz

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, MNG AVM ve Mahallebaşı Semt Pazarı ile Aşkale’de vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılandı.

admin
admin
25 Nisan 2023 Salı 09:19
Öz; Söylem değil, eylem partisiyiz

Erzurum’da seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, MNG AVM ve Mahallebaşı Semt Pazarı ile Aşkale’de vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılandı.

Sabah saatlerinde pazarda esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Öz, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Pazar esnafına hitaben kısa bir konuşma yapan Öz; “Bugün önemli bir yol ayrımındayız. Türkiye’nin son 20 yılında devrim niteliğindeki dev projelerin mimarı, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıran Lider Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde halkımızın iradesi ile inşallah kutlu yürüyüşün başında, ülkemiz için canla başla çalışmaya devam edecek.” dedi.

AK Parti’nin umudun partisi olduğunu kaydeden Mehmet Emin Öz, “Şimdiye kadar hiçbir etnik köken, din, mezhep ayırmaksızın tüm vatandaşların eşit haklara sahip olduğunu söylemlerde değil, eylemlerde de fazlasıyla ispatlamış bir partidir. 14 Mayıs seçimleri için bir kere daha Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin yanında olacağınıza şüphem yok. Gösterdiğiniz ilgiye layık olmak için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Aşkale’de de merkez ve mahallelerde halkla buluşan Mehmet Emin Öz, "Türkiye Yüzyılı hedefimiz ülkemizin küresel gücünü tüm dünyaya ispat edeceği bir yüzyıl olacaktır. Aziz milletimizin destek ve teveccühüyle bu idealimizi de gerçekleştirecek, ülkemizin ikbal ve istikbalini hep birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.