Mutfakta illa ki biri var!

Vekil aday adayları sanmam ki söz almadan yola çıkmış olsunlar...

admin
admin
27 Mart 2023 Pazartesi 13:17
Mutfakta illa ki biri var!

Vedat REFAYELİ

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimi için hergün yeni bir aday adayı ile tanışıyor, karşılaşıyoruz.

AK Parti başta olmak üzere MHP, CHP ve İYİ Parti’de adaylık için müracaatlar devam ederken, her bir aday adayının mutlaka Ankara’da bir destekçisi olduğunu sanıyoruz.

Özellikle Genel merkezde aday tespitinde etkili olacak olan isimler ile temas halinde olduğunu bildiğimiz aday adayları, adaylıklarının ancak bu şekilde garanti olacağına inanıyor.

Ben sanmıyorum ki özellikle Ankara’da güvendikleri bir isim olmasın.

Mutlaka bir isimden işaret almış olmalılar ki aday adaylık müracaatında bulundular.

***

Bu belki şimdilik Genel başkanlar düzeyinde olmasa bile kesinlikle genel başkan yardımcıları veya MKYK üyeleri kanalıyla bir intisaplık sözkonusu.

Konuştuğum çoğu aday adayı isim vermese bile mutlaka bir arkası olduğuna ve ona da çok güvendiğine inanıyor.

Vekillik için aday adayı olanların bir çoğunun da sadece genel başkan, başkan yardımcıları veya MYK üyeleriyle değil, partilerin ağır toplarıyla da temas halinde.

Çoğusu da genel başkanlara sözünün geçeceğine inanan isimler.

Bu arada, milletvekili adaylıkları için her ne kadar her yerde olduğu gibi Erzurum’da da temayül olsa dahi, yine son kararın genel merkezler tarafından verileceğine inanıyor ama temayülü de prestij meselesi görüyorlar.

Editör

Son Güncelleme: 29.03.2023 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.