Milletvekili Öz: Geleceğe umutla bakıyoruz

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Gençlik Kolları teşkilatıyla bir araya geldi.

admin
admin
06 Eylül 2023 Çarşamba 12:37
Milletvekili Öz: Geleceğe umutla bakıyoruz

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Gökberk Kocaaliler’in organize ettiği ve Şeyhler Medresesi’nde gerçekleşen ‘Gençler Soruyor’ programının ilk vekil konuğu Mehmet Emin Öz oldu.

Programa AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Öztürk ile birlikte katılan Milletvekili Mehmet Emin Öz, “Gençlerimizle birlikte Türkiyemiz, vizyon dolu bir yüzyıla güçlü ve kararlı bir şekilde ilerliyor. Genç yeteneklerimiz ve tarihi zenginliklerimizle geleceğe umutla bakıyoruz. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağız!” dedi.

Programda gençlerin sorularını da yanıtlayan Milletvekili Öz, Gençlik Kolları Başkanı Kocaaliler ile gençlik teşkilatına teşekkür etti.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Gökberk Kocaaliler de, Milletvekili Öz’e gençlerin sorularına samimi ve içten verdiği cevaplar için teşekkür etti.

“Gençler Soruyor” programı toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 07.09.2023 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.