Milletvekili Ban kadın kooperatifleri başkanlarıyla buluştu

Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, kadın kooperatiflerini Erzurum Kadın Kooperatifi’nde topladı.

admin
admin
06 Ocak 2021 Çarşamba 07:20
Milletvekili Ban kadın kooperatifleri başkanlarıyla buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da 7'si aktif, 10 gün içersinde sayıları 9 olacak olan Kadın Kooperatiflerinin Başkanlarını, TebrizKapı Sosyal Tesislerindeki Erzurum Kadın Kooperatifi'nde, Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynep Polat'ın ev sahipliğinde bir araya getirdi.

Kadın girişimciliğinin önem kazanmasıyla ivme yakalayan Kadın Kooperatifçiliği istişare toplantısına Ticaret İl Müdürü Muhammet Güneş, Yakutiye Tarım İlçe Müdürü Nevra Küzeci ve TOBB Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu da katıldı.

Toplantıda kadın girişimciliğine vurgu yapan Ban, üretim ve satış noktasında kooperatiflerin kurulumdan çok ürünlerin standartların stabilitesi ve pazar ağlarının online ticaret ile genişletilmesinin kooperatiflerinin sürekliliğinin açısından önemli olduğuna değindi.

Daha önce TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nda birlikte görev aldığı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile de toplantı öncesi Kadın Kooperatifçiliği hakkında görüştüğünü anlatan Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Ticaret Bakanlığı'nın kooperatif destekleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıya katılım sağlayan tüm katılımcılarının kuruluş, ürün yelpazesi ve satışları hakkında bilgi alan Ban, kooperatif başkanlarının kendisine ilettiği tüm konuları ise dinleyerek not aldı.

Kooperatif başkanlarına, her konuda kendilerine sonuna kadar destek olacağını, her durumda kendisine ulaşabileceklerini belirten Ban, yaklaşık 2 saatlik toplantının ardından ev sahibi Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynep Polat'a teşekkür ederken, katılımcı kooperatif başkanlarına da katılımları ve sunumları için teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 07.01.2021 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.