MHP’de sürpriz karar; Karataş istifa etti

Yaklaşan genel seçimler öncesi milletvekilliği hayali kuran il başkanlarından istifa haberleri gelmeye başladı.

admin
admin
22 Aralık 2022 Perşembe 08:53
MHP’de sürpriz karar; Karataş istifa etti

Genel merkezlerin “adaylık düşünen il başkanlar görevi bıraksın” talebini ardından ilk istifa haberi MHP’den geldi. MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Genel merkezin aldığı bu kararın ardından istifa ettiğini açıkladı.

Karataş, partisinin Yakutiye İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda kararını resmen duyurdu.

Karataş bu toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Dava Arkadaşlarım ve Aziz Hemşerilerim, 1 Kasım 2022 tarihinde Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu İl Başkanları toplantısında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin almış olduğu kararla, Milletvekili adaylığını düşünen İl Başkanlarının 1 Aralık 2022 tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri talimatlarına göre; Liderimizle yapmış olduğum görüşme neticesinde Milletvekili adaylığı düşündüğümü bildirerek görevden ayrılma talebimi teşkilatlardan sorunlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Semih Yalçın başkanımıza 30 Kasım 2022 tarihinde ileterek görevden affını talep ettim.

Ve bugün de MHP Yakutiye İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Hilalkent Bölgesi Mahalle temsilcilerimiz, sandık kurulu üyelerimiz , bölge esnaf ve hemşerilerimizin katıldığı Sandık Kurulları toplantımızda dava arkadaşlarımızın ve kıymetli hemşerilerimizin huzurlarında ilk kez Milletvekili Aday Adaylığımı ilan etmenin gururunu ve onurunu yaşadım.

7 yıldır MHP İl Başkanlığını yürütmenin onurunu yaşamamda bize bu kutlu görevi layık gören öncelikle liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiye ve liderimizin şahsında bizlere güvenen ve destek olan teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Semih Yalçın Başkanımıza ve Genel Merkezimizin bütün Divan Üyeleri ve idarecilerine, bu zor ve kutsal görevi birlikte yürütmemde bana destek olan Erzurum MHP İl yöneticilerime, ilçe başkanlarıma, İl ve İlçe Belediye Meclis Üyelerimize, Erzurum Ülkü ocaklarının kıymetli il ve ilçe başkanlarımıza, Sivil Toplum kuruluşlarımızın kıymetli yöneticilerine ve bütün ülküdaşlarıma ve hemşerilerime çok teşekkür ediyorum

Ayrıca bugün bizleri sizlerle buluşturan bu görkemli toplantıyı düzenleyen MHP Yakutiye İlçe Başkanımız Sinan Demir’e ve Yönetim kurulu üyelerine de özellikle çok teşekkür ediyorum

Milletvekili aday adaylığımızın ülkemize, milletimize, şehrimize, hemşerilerimize ve şahsımıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 22.12.2022 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbet kuşu 2022-12-23 10:03:13

Evet Mükremin AKTAŞ'a bu şehir kızıl elma için yetki vermeli.Milliyetcilerin ağabeyisidir.

Avatar
Dadaş 2022-12-23 07:28:09

Naim beye hayırlı olsun.Şimdi yerine getirilecek isimde çok önemli.Mhp nin dünündede evelisindede güzel hizmetler yapmış.doksanşı yıllarda Üşkü ocaklarında başkanlık yaparak Erzırmu şahlandırmoş Mükremin ALTAŞ