MHP standına büyük ilgi

Milliyetçi Harekat Partisi’nin Erzurum Cumhuriyet Caddesi’nde açtığı irtibat standı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

admin
admin
12 Haziran 2018 Salı 00:34
MHP standına büyük ilgi

Yakutiye Kent Meydanı’nın Cumhuriyet Caddesi tarafında konuşlandırılan çadırdaki stantta MHP’nin seçim beyannamesi, vaatleri ve çalışmaları seçmenlere anlatılıyor, tanıtım broşürleri vasıtasıyla da yazılı olarak takdim ediliyor.

Günün hemen her saatinde büyük ilgi gören standı, zaman zaman da Milletvekili adayları ziyaret ederek seçmenle yüz yüze konuşma imkanı elde ediyor.

MHP standının bugünkü konuğu Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar oldu. Standı ziyaret eden seçmenlerle sohbet eden Akpınar, çocuklarla da yakından ilgilendi. Hemen her çocukla fotoğraf çektirip, ‘Bozkurt selamı’ veren Şimşek Akpınar, çocukların geleceğin MHP seçmenleri olduğunu söyledi.

MHP Bayrakları ve Milletvekili adaylarının fotoğrafları ile süslenen stantda vatandaşların sorularını da cevaplandıran Akpınar, ‘MHP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü olarak temsil edilmesinin, hem güçlü Türkiye, hem de Güçlü Erzurum’ anlamına geleceğini belirterek vatandaşlardan destek istedi. Cumhur İttifakı’nın Milletin isteği ve aklı olduğunu anlatan Akpınar, MHP’nin huzurlu bir Türkiye için gerekli olduğunu söyledi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPŞimşek Akpınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.