MHP İl Başkanı Yurdagül; 6’lı Masa’nın rotası bellidir

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

admin
admin
31 Mart 2023 Cuma 09:30
MHP İl Başkanı Yurdagül; 6’lı Masa’nın rotası bellidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Altılı Masa’nın istikameti ortadadır. Bu ittifaka verilen destek, HDP’ye, PKK’ya ve Kandil’e verilen destektir” dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Yurdagül, vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduğu her ortamda Kemal Kılıçdaroğlu’nun adayı olduğu Altılı Masa’yı ağır bir dille eleştiriyor.

Altılı Masa’nın Türkiye için şerden başka hiçbir anlam ifade etmediğini dile getiren İl Başkanı Adem Yurdagül, “PKK’ya, HDP’ye söz üstüne söz veren CHP ve Kılıçdaroğlu, kalkmış aziz milletten oy istiyor, destek istiyor. İyi de, bu milletin teröre ve teröriste destek verdiği nerede görülmüştür?” diye konuştu.

HDP’NİN DİLİ ÇOK UZADI

CHP‘li Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin ardından HDP’nin dilinin hayli uzandığını ve çenelerinin düştüğünü ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül; “CHP’nin liderinden artık nasıl bir söz aldıysalar, bir anda özgüven patlaması yaşamaya başladılar. Biri çıkıyor cumhuriyet sistemini değiştirmekten bahsediyor, diğeri çıkıyor terörist başına özgürlük beyanları veriyor, bir başkası çıkıyor özerklikten bahsediyor, sınır ötesine operasyonlara hayır sinyali veriyor. Bunlar şayet akli melekelerini kaybetmediyseler, söylediklerinin yenilir yutulur bir tarafı dahi yok. Tabi HDP’nin söyledikleri kadar, bunları onlara söyleten CHP’ye de bakmak lazım, Kılıçdaroğlu’na da bakmak lazım. Terör örgütü ve teröristler üzerine nasıl bir pazarlık yapıldı ki, HDP balonu kendi kendini şişirmeye başladı” diye sordu.

BU ADI KADER SEÇİMİ

Seçmenlere seslenen MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Terörle apaçık iş tutan bu ittifaka bel bağlamak demek, ülkenin geleceğini ziyan etmek demektir. Terörün, teröristlerin ve onların içerideki, dışarıdaki uzantılarının ve ittifak halindeki siyasi partilerin bu ülkeye zarardan başka verebileceği hiçbir şey yoktur. Bu sebeple 14 Mayıs seçimleri öylesine bir seçil değil, milletin kader seçimidir” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPAdem Yurdagül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.