MHP ADAYI AYDIN’A OLUR’DA YOĞUN İLGİ

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın seçim çalışmaları için gittiği Olur’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

19 Şubat 2014 Çarşamba 12:09
MHP ADAYI AYDIN’A OLUR’DA YOĞUN İLGİ
Aydın’ı ilçeye 9 kilometre mesafede ilçe girişinde Olur MHP İlçe Başkanı Hamdi Akın ve Olur Belediye Başkan adayı Asım Bulut’un yanı sıra çok sayıda partili karşıladı. Yaklaşık 50 araç konvoyu ile Olur’a adeta çıkarma yapan Aydın’ın Olur’da ilk durağı parti karargahı oldu. 

Parti karargahında kısa bir konuşma yapan MHP Olur İlçe Başkanı Hamdi Akın, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın ve ekibini Olur’da ağırlamaktan onur duyduğunu ifade etti. Daha sonra konuşan MHP Olur Belediye Başkan adayı Asım Bulut ise, “Olur ilçemizin acil halledilmesi gerek 3 sorunu var. Nüfus kaybını önlemek ve nüfusu geri kazandırmak, Olur Adliyesini geri getirmek ve 1958 yılında yapılan alt yapı ve su şebekesini seçilirsek en kısa zamanda halledeceğiz.” Dedi.

Daha sonra parti karargahını dolduran Olurlulara hitaben bir konuşma yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Olur’da Olurlularla olmaktan büyük mutluluk ve onur duydum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Dün seçim gezisinde şehrin doğu tarafındaki ilçelerdeydik epey köylerimizi gezdik dolaştık, üşüdük ama buraya gelirken içim kıpır kıpır mutluluk duydum burası sanki benim için bir sığınma oldu bir dinlenme oldu. Daha öncede bir çok defa Olur’a geldim. Burayı küçük yuvam gibi gördüm” diye konuştu.

Olur’da güler yüzlü insanları gördüğü, karşılamada yaşlıların gösterdiği ilgiden ve söyledikleri dörtlüklerin kendisine adeta motivasyon olduğunu belirten Aydın, bu motivasyonla ilk önce Olur’u daha sonra oradan çıkacak bir nefes ve bir sesin Erzurum’da yankı bularak Milliyetçi Hareket Partisinin yerel yönetimlerdeki iktidarın habercisi olacağının söyledi.

Aydın, “Erzurum’un genel resmine baktığımızda ilçeleriyle beraber köyleriyle beraber artık köy kavramı da pek kalmadı mahalleleriyle beraber bizi büyük sıkıntılar bekliyor. Biz birileri gibi İstanbul’da bir mimarlık şirketinde bin tane proje çizdirip gelmedik. Bu Erzurum’a Oltuluya Olurluya Şenkayalıya saygısızlıktır. Olurdan Adliyeyi, Askerlik şubesini neden götürüyorsunuz arazi babanızın malı değil baraj inşaatı yapıyorsunuz toprağımızı çayırımızı çimenimizi gasp ettiniz bari buradaki çocuklarımıza iş istihdamı şartı koydursaydınız oda yok başka yerlerde eğer inşaat alanına en yakın yerlerdeki gençleri çalıştırmasalar ruhsat vermiyorlar işte budur memleketçilik budur milliyetçilik. Erzurum’un sahibi yok dışarıdan gelenlerin Erzurum’a sahip çıkacakları da yok” diye konuştu.

Olur İlçe merkezinde gezen başkan adayı Aydın kamu kurum ve esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Prof. Dr. Aydın gördüğü ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Aydın, esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada Olurda fırın işletmeciliği yapan genç kız Kamil Aydın hayranı olduğunu söyleyerek üzerinde Allah yazılı bir biblo hediye etti.

Aydın, seçimde Olurluların oylarına talip olduğunu belirterek, “oylar sizden hizmet bizden. Olurda elimizi güçlendirin” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.02.2014 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nur sena cakir 2014-02-19 13:14:27

Canim hocam bize vatan sevgisini hayat dersi cok verdiniz.yetisdirdiginiz bizler sizi baskan yapacagiz insallah.