MHP aday adayları belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili aday adayları belli oldu. Partiye Erzurum için 27 isim başvuru yaptı.

admin
admin
27 Mart 2023 Pazartesi 11:21
MHP aday adayları belli oldu

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde partilerde aday adayı başvurularının sona ermesinin ardından listeler de birer birer ortaya çıkmaya başladı. MHP’de Milletvekili aday adaylığı için 27 kişi başvuru yaptı.

Mevcut Milletvekili Kamil Aydın’ın yanısıra Ömer Haluk Pirimoğlu, Naim Karataş başvuranlar arasında yer alırken, 27 isim içinde tek kadın aday adayı Burcu Çerçi Derdiyok oldu.

Yıllardır MHP ve ülkücü camianın içinde yer alan Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Gazeteci Mehmet Musa Çakır da aday adayları içerisinde heyecan yaratan ve dikkat çeken isim oldu.

MHP’ye milletvekili aday adaylığı için başvuran en genç isim ise, 2002 doğumlu olan Metehan Çelebi oldu.

İŞTE MHP ADAY ARDAYLARININ TAM LİSTESİ…

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.