Kirişci Erzurum’a geliyor

Toplu açılışlar ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a gelecek olan Bakan Kirişci, temaslarına Aşkale’deki programla başlayacak.

admin
admin
21 Ekim 2022 Cuma 09:20
Kirişci Erzurum’a geliyor

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bugün Erzurum’a geliyor. Toplu açılışlar ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a gelecek olan Bakan Kirişci, temaslarına Aşkale’deki programla başlayacak.

Erzurum Valisi Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret ettikten sonra Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Besicilik Programı tanıtım etkinliğine katılacak olan Bakan Kirişci, daha sonra tarım sektör temsilcileri ile bir araya gelecek.

Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezi’ndeki programın hemen ardından AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ile MHP Erzurum İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, daha sonra Erzurum’dan ayrılacak.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.