KILIÇ, ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Aşağı ve Yukarı Sanayi Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

16 Ağustos 2013 Cuma 17:43
KILIÇ, ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kılıç, "Vatandaşlarımızın kapısına kadar giderek sorunlarını sormak vatandaşımızı memnun ediyor. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça bizde şehir esnafını dolaşarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Burada önemli olan yatırım eksikliklerini bulmak. Ondan sonra belediyenin bu alanlara ağırlık vermesi gerekir. Önceden Sanayi semtinde belediye binaları vardı. Onlarında bir yararı olmadığını gördük. Yatırım yapanlara da belediyenin destek olması lazım. Çünkü özel sektör olmasa bu şehir kalkınmaz. Sektörlerin hepsini tek tek ele almak lazım." dedi.

Bazı esnafın, “Siz Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacakmısınız ?” sorusu üzerine Başkan Kılıç, “Benim aday olup olmayacağım belli değil. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kimi layık görürse o olur. Şehrimize halkın elinden tutabilecek iyi bir belediye başkanı lazım. Başbakan ve bizde bu konuda elimizden geleni yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 16.08.2013 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.