KAYA’DAN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Cumartesi günü İstasyon Meydanı birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, coşkunun, samimiyetin, karşılıksız sevmemin, ülke ve Erzurum sevdasının adresi oldu” dedi.

24 Mart 2014 Pazartesi 00:13
KAYA’DAN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Cumartesi günü gerçekleştirilen Erzurum mitingini değerlendirdi. İl Başkanı Zekai Kaya, “Erzurum bugüne kadar samimiyetin perçinlendiği böylesi bir miting görmedi” diyerek, Genel Başkan Bahçeli’yi yalnız bırakmayan Erzurum halkına, gösterdikleri bu samimiyetten dolayı teşekkür borçlu olduklarını ifade etti. Mitingden bir gün önce yaptıkları açıklamayı hatırlatan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Mitingden önce İstasyon Meydanı’nın dile geleceğini, Erzurum ve Türkiye adına konuşacağını ifade etmiştik. Nitekim öyle de oldu. İstasyon Meydanı’nı hınca hınç dolduran kıymetli hemşehrilerimiz yürekleriyle konuştu, tüm Türkiye dinledi. O meydanda yüreklerin sesi vardı. O meydanda karşılıksız sevgi vardı, gönülden bağlılık vardı. O meydanda coşku vardı, heyecan vardı. Yan yana, sırt sırta ve omuz omuza veren Erzurumlular, İstasyon Meydanı’ndan hükümete öyle bir mesaj verdiler ki, adeta Türkiye dile geldi” diye konuştu.
“O YÜREKLERİ SAYMAYA ONLARIN ÇAPI YETMEZ”
AKP hükümetinin toplumu oluşturan her bir bireye sadece meydanları doldurma aracı gözüyle baktığını vurgulayan Zekai Kaya, “AKP’liler İstasyon Meydanı’nı doldurmak için ilçelerden ve çevre illerden dolmuşlarla, otobüslerle, konvoylarla insan taşıdılar. Denilebilinir ki; taşımacılıktaki tüm maharetlerini üstelik her yolu mubah görerek ve her türlü mali imkanı kullanarak gösterdiler. Yediden yetmişe telefonlara sarıldılar, yağmur gibi SMS’ler yağdırdılar. Envai türden çığırtkanlık örnekleri sergilediler. Meydanları doldurmak için kullandıkları o insanları miting sona erdikten sonra ilçelerine ve yaşadıkları illere nasıl uğurladıklarını cümle alem gördü” şeklinde konuştu.
İl Başkanı Zekai Kaya, MHP’nin Erzurum’da gerçekleştirdiği mitingde ise, İstasyon Meydanı’nı samimi ve başından sonuna kadar yerli olan on binlerce yüreğin doldurduğunu vurgulayarak, “İstasyon Meydanı’nda Türkiye ve Erzurum için çarpan o yürekleri saymaya ve o yüreklerin üzerinden hesap yapmaya AKP’nin çapı da yetmez, yüreği de yetmez” dedi.
MİTİNGİMİZDE HER KESİME MESAJ VARDI
Mitingde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin birbirinden önemli mesajlar verdiğini ve tüm Türkiye’nin bu mitinge kilitlendiğini anlatan İl Başkanı Zekai Kaya, “Sayın Genel Başkanımız Erzurum’da yalana ‘hayır’ dedi, talana ‘hayır’ dedi, dolana ‘hayır’ dedi, yolsuzluğa ‘hayır’ dedi, arsızlığa ‘hayır’ dedi, hırsızlığa ‘hayır’ dedi. Meşruiyetini kaybetmiş bir Başbakan’ın, insanları nasıl ‘istismar’ ettiğini örnekleriyle anlattı. Sayın Genel Başkanımız, AKP iktidarının, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasıyla içine düştüğü durumu kurtarmak için milletin milli ve manevi değerleriyle nasıl oynadığını anlattı. Paralel yapı adı altında ikinci bir devletten bahsedenlerin, asıl paralel devletin Güneydoğu’da olduğunu nasıl görmezden geldiklerini anlattı. Başbakan’ın, Allah dostları ve Hakk aşığı kamil insanlar üzerinden nasıl siyaset yaptığını ve onları nasıl birbirine düşürmeye çalıştığını ifade etti. Sayın Genel Başkanımız gençlere sokak yerine sandığı gösterdi, gençlere ‘bu iktidarın oyunlarına ve kumpaslarına sakın alet olmayın’ uyarısı yaptı. Kimseyi ötekileştirmedi, kutuplaştırmadı, ayrıştırmadı, topluma kin ve nefret tohumları ekmedi. Herkese ‘kardeşim’ dedi, ‘vatandaşım’ dedi, ‘milletim’ dedi. O meydan işte bu yüzden hınca hınç doluydu. O meydan işte bu yüzden coşkuluydu ve o meydan işte bu yüzden konuşuyordu. Dolayısıyla İstasyon Meydanı’na ellerinde Türk bayrağı ve flamalarla koşan her bir kardeşime, her bir ağabeyime, her bir büyüğüme, analarıma ve bacılarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Elimizde hiçbir şey olmasa bile bize onların yürekleri yeter” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.03.2014 00:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.