İYİ Parti Erzurum ilçe adaylarını belirledi

İYİ Parti Genel Merkezi Erzurum’da merkez ilçelerle birlikte 15 ilçe adayını belirledi.

admin
admin
09 Şubat 2019 Cumartesi 10:43
İYİ Parti Erzurum ilçe adaylarını belirledi

İYİ Parti Genel Merkezi Erzurum'da 15 ilçe adayını belirledi.

Son bir haftadır bizzat Genel Başkan Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın yürüttüğü çalışmaların ardından Erzurum'da ilçe adayları tespit edildi.

Yaklaşık 20 gündür Erzurum'da karargah kuran İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli, İl Başkanı İbrahim Dumlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz ve Genel Merkez yöneticileri yürüttüğü çalışmalar sonucu merkez ilçelerle birlikte 15 ilçe adayını belirledi. İYİ Parti Erzurum’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Uykusuz’la seçime gireceğini daha önce açıklamıştı. Son yapılan açıklamaya göre, merkez ilçelerden Palandöken’de Canan Uçar, Yakutiye'de Alper Eminoğlu ve Aziziye'de de Murat Resuloğlu ile seçmenin karşısına çıkacak. İYİ Parti, İspir, Pazaryolu, Çat, Narman ve Olur dışındaki tüm ilçe adaylarını da açıkladı.

Buna göre; Aşkale’de Fevzi Gürbüz, Hınıs’ta Nasır Aydın, Horasan’da Hatem Bastem, Karaçoban’da Nazmi İme, Karayazı’da Ali Tan, Köprüköy’de Hakkı Yağanoğlu, Oltu’da Rüstem Üstün, Pasinler’de Bünyamin Ucun, Şenkaya’da Serhat Can Eş, Tekman’da Hakan Çürük, Tortum’da İkram Korkmaz ve Uzundere de Burhan Polat aday gösterildi.

İYİ Parti’nin diğer beş ilçe adayını da 12 Şubat Salı gününe kadar belirleyeceği öğrenildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.