İl Başkanı Bingöl: Erzurum DEVA’sına kavuşacak

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, adeta seçim startını vererek yeniden meydanlara inmeye başlıyor.

admin
admin
08 Eylül 2022 Perşembe 09:04
İl Başkanı Bingöl: Erzurum DEVA’sına kavuşacak

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, adeta seçim startını vererek yeniden meydanlara inmeye başlıyor. Babacan, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Erzurum’da halka seslenecek.

Yaklaşık 2.5 yıl önce kurduğu DEVA Partisi’ni iktidar yapmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüten Genel Başkan Ali Babacan, önümüzdeki seçimler için kolları sıvadı. Kısa süre içerisinde Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak gelecek seçimler için hazırlıklara başlayan Babacan, deneyimli, genç ve dinamik ekibiyle hummalı bir çalışma içerisine girdi. Daha önce 3 miting düzenleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçimler yaklaştıkça miting çalışmalarına da ağırlık vermeye başladı. Bu çerçevede 25 Eylül’de Siirt’te halkla buluştuktan sonra 01 Ekim 2022 Cumartesi günü de Trabzon’da seçmenlere seslenecek. Babacan, 15 Ekim Cumartesi günü ise Erzurum’da halkın karşısına çıkacak.

DEVA Partisi Erzurum İl Teşkilatı da A. Vahit Bingöl başkanlığında şimdiden miting çalışmalarına başladı.

Miting için il ve ilçe teşkilatlarını adeta seferber eden il başkanı Bingöl, “ 15 Ekim de Erzurum’da partimizin 6. Mitingini yapıyoruz. Kaleyi içten fethetmek için DEVA hazır, Erzurum hazır.” şeklinde Twitter hesabından miting tarihini açıklarken, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Ekmen’de “Partimizin 6. Mitingini 15 Ekim’de Erzurum’da yapmak için başvurumuzu bugün yapıyoruz. Dadaşlar diyarına selam olsun” şeklinde duyurdu.

Miting için bugün Erzurum Valiliğine başvuru yaptıklarını belirten İl Başkanı A. Vahit Bingöl, “İnsanlara güven veren, kırmadan, dökmeden muhalefet yapan, ince ruhlu, naif ve dürüst kişiliğe sahip Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ı ve beraberindeki parti üst kurul üyelerimizi Erzurum’a ve Dadaş’a yakışır bir şekilde ağırlamak için çalışmalarımızı başlattık. İnşallah Türkiye’ye örnek olacak bir miting düzenleyeceğiz. Yaklaşık 36 yıldır siyaset arenasındayım. Bugüne kadar 6-7 miting düzenledim. İnşallah bu kez de sayın genel başkanımıza ve Erzurum’a yakışır bir miting düzenleyeceğiz. Tüm Erzurum halkını bize oy verecek veya vermeyecek olan yaşlısı, genci, kadını, erkeği 7’den 70’e herkesi en azından genel başkanımızı dinlemek için 15 Ekim cumartesi günü mitingimize davet ediyorum. Erzurum DEVA’sını bekliyor, Erzurum DEVA’sına kavuşacak.” diye konuştu.

Bu arada İl Başkanı A. Vahit Bingöl, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte gerekli evrakları Erzurum Valiliğine teslim ederek miting için başvuruda bulundular.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumVahit BingölDeva
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.