Horasan'ın yeni başkanı belli oldu

Horasan Belediyesine yeni başkan seçildi

admin
admin
11 Eylül 2020 Cuma 13:09
Horasan'ın yeni başkanı belli oldu

Erzurum’un Horasan ilçesinin yeni belediye başkanı belli oldu. Bugün yapılan meclis toplantısında yapılan oylama ile Horasan’ın yeni başkanı Hüseyin Sağlam oldu.

Belediye Başkanı olmadan önce bir ticari suç yüzünden aldığı dokuz yıl hapis cezasının Yargıtay tarafından onanması üzerine cezaevine giren Abdulkadir Aydın’dan boşalan belediye başkanlığı koltuğuna yine AK Parti’li meclis üyesi olan Hüseyin Sağlam seçildi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Horasan Belediyesi’ni ziyaret ederek, yeni başkan Hüseyin Sağlam’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yaptığı açıklamada, “Horasan Belediyesi'nde bugün gerçekleştirilen seçimde kullanılan oyların büyük bir kısmını alarak göreve gelen Hüseyin Sağlam'ı tebrik ederim. Hüseyin Sağlam'ın siyasi tecrübesi ve çalışkanlığıyla ilçemize çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.