Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi’nin Erzurum Kurucu il Başkanı Avukat Mustafa Zinnur Kara oldu.

admin
admin
30 Ocak 2020 Perşembe 23:11
Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı belli oldu

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından bir süre önce kurulan Gelecek Partisi Erzurum, Kocaeli, Antalya, Bartın, Kahramanmaraş ve Kilis İl Başkanlarını açıkladı. Kurucu Başkanları Gelecek Partisi’nin Parti Sözcüsü Selim Temurci açıkladı.

Gelecek Partisi’nin Erzurum İl Başkanı Avukat Mustafa Zinnur Kara, Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Kahramanmaraş İl Başkanı Arif Gelebeli ve Kilis İl Başkanı Muhammed İlhan Koska oldular.

Mustafa Zinnur Kara kişisel sosyal medya hesabından Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmenin resmini paylaşarak, “Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Prf. Dr. Ahmet Davutoğlu bey, Erzurum Kurucu İl Başkanlığı görevini şahsıma tevdi etmiştir. Allah Erzurumumuza, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin.” kaydını düştü.

Uzun yıllar AK Parti’de siyaset yapan Mustafa Zinnur Kara daha önce AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç’ın da başkan yardımcılığını yapmıştı. 2014 yılında AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine de talip olan Kara, göreve getirilmemişti.

MUSTAFA ZİNNUR KARA KİMDİR?

Mustafa Zinnur Kara, 1970 Horasan doğumlu, ilk ve ortaokulu Horasan’da tamamladı. 1988 yılında Erzurum Lisesi’nden mezun oldu.

1993 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi ve aynı yıl Erzurum Barosu’nda staja başladı. Halen Erzurum barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaktadır.

Evli ve biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır. Eski Başbakanlardan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından Erzurum kurucu il başkanı olarak görevlendirildi.

Salih YILDIRIM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.