Erzurum’da Erdoğan hazırlığı

Hafta sonu Erzurum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlıklara başlandı.

admin
admin
20 Aralık 2022 Salı 13:08
Erzurum’da Erdoğan hazırlığı

Erzurum’da bir dizi temas ve açılışlar gerçekleştirecek olan Erdoğan, mitingin ardından üniversite öğrencileriyle buluşacak.

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde yapılması planlanan gençlerle buluşma etkinliğinin ardından Erdoğan’ın Erzurum’dan ayrılacağı öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gürcükapı Kent Meydanı’nın açılışının aralarında bulunacağı birçok kamu ve özel sektör yatırımının toplu açılışını gerçekleştirecek olan Erdoğan’ın Erzurum ziyareti için hazırlıklara start verildi.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, hazırlıklar için teyakkuza geçerken, teşkilatların tamamı Cumartesi günü için arı gibi çalışacak.

ERZURUM TEYAKKUZ HALİNDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum mitingi için Cumhur İttifakı ortağı olan MHP’de de hazırlıklar başladı. MHP’nin tüm teşkilatlarının da hazırlıklar için seferber olduğu Erzurum’da, organizasyon komitesi oluşturulması sağlandı.

Şehrin dört bir yanı bugün itibariyle Erdoğan’ın Erzurum mitingi için görsellerle donatılacak. Cumartesi günü için şehir merkezinde yeni bir ulaşım planlaması yapılırken, vatandaşların mitinge katılabilmeleri için ring seferler düzenleneceği bilgisine ulaşıldı.

Son zamanların en kalabalık mitingi olması beklenen Erdoğan’ın Erzurum mitinginde 2023 seçimleri öncesinde çok önemli mesajların verileceği kaydediliyor.

REKOR KATILIM BEKLENİYOR

Beraberinde bazı bakanlarla birlikte geleceği Erzurum’da, muhalefete gövde göstereceğine kesin gözüyle bakılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AK Parti ve MHP’nin Erzurum milletvekilleri ile il ve ilçe başkanlarıyla teşkilat mensupları da eşlik edecek.

Erzurum’a her gelişinde büyük bir ilgiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu mitingiyle Erzurum’da daha önce yapılan tüm mitinglerin rekorunu kıracağı ifade ediliyor.

Editör

Son Güncelleme: 22.12.2022 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.