Erzurum’da Bakan Varank hazırlığı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi etkinlik ve açılışlara katılmak üzere yarın Erzurum’a geliyor.

admin
admin
21 Temmuz 2022 Perşembe 09:37
Erzurum’da Bakan Varank hazırlığı

Türkiye’nin en büyük teleskobuna ev sahipliği yapan Doğu Anadolu Gözlemevi (DAG) bölgesinde düzenlenecek olan 2022 Erzurum Gökyüzü Gözlem Etkinliği programına katılacak olan Bakan Varank, çeşitli açılışlara da katılacak.

İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki parti programına da katılacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve beraberindeki heyet, Aziziye Belediyesi’nin Jeotermal Destekli Domates Seralarının da ilk hasadını yapacak.

Bakan Varank’ın domatesleri dalından keseceği serada böylece üretim süreci de başlamış olacak. AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın hazırlıklarını sürdürdüğü Erzurum etkinliği için tüm imkanlar seferber edilirken, Varank’ın yine ülke gündemine düşecek açıklamalar yapması bekleniyor.

KONGRE KUTLAMALARINA KATILABİLİR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Erzurum temasları kapsamında Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ziyaretlerinde de bulunacak.

Partili yöneticiler ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek olan Bakan Varank’ın, bakanlığının çalışmaları ve hedeflerine yönelik olarak açıklamalar yapacağı öğrenilirken, ertesi gün de Erzurum Kongresi etkinliklerine katılabileceği ifade edildi.

Erzurum’da konaklama ihtimali bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın, ertesi gün gerçekleştirilecek olan 23 Temmuz Erzurum Kongresi etkinliklerine katılma durumu bulunurken, programının bugün netlik kazanacağı kaydedildi.

BAŞKAN ÖZ: HEYECANLA BEKLİYORUZ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı Erzurum’da ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade ederek, “Hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Şehrimizde Türkiye’nin en büyük teleskobu bulunuyor ve Sayın Bakanımız da yine Erzurum’un ev sahipliğinde Gökyüzü Gözlem Etkinliği için geliyor. Türkiye’nin gözü yine üzerimizde ve memleketimizde olacak. Sayın Bakanımızı büyük bir heyecanla bekliyoruz” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMustafa Varank
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.