Erzurum’da Altınok rüzgarı

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, bayram tatilini geçirmek üzere geldiği Erzurum’da, bir an olsun boş durmadı.

admin
admin
15 Temmuz 2022 Cuma 11:21
Erzurum’da Altınok rüzgarı

Erzurum’un merkeze bağlı mahalleleriyle birçok ilçesini ziyaret eden Altınok, hem vatandaşlarla bir araya geldi, hem de hükümetin çalışmalarını anlattı.

Tortum, Oltu, Çat, Pehlivanlı ve Umudum temaslarıyla dikkat çeken Selami Altınok, vatandaşların beklenti ve taleplerine kulak vermeyi de ihmal etmedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün yanı sıra parti yöneticilerinin de eşlik ettiği Selami Altınok, gittiği her ilçede ve mahallede büyük ilgiyle karşılandı.

Vatandaşlar, Altınok’u yakın ilgi gösterirken, Altınok da hemşehrileriyle çok yakından ilgilendi.

PARTİ TEŞKİLATLARIYLA BULUŞTU

Tortum ve Oltu’da ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, görüş alışverişinde bulunduğu partili yöneticilerle 2023 hedeflerini konuştu.

Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğinin altını çizen Altınok, “Tüm dünyada yaşanan küresel bir ekonomik kriz var ve bunun etkilerini biz de hissediyoruz. Ama hükümetimiz aldığı mali tedbirlerle milletimizin bu süreci rahatlıkla atlatması için elinden geleni yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız bir söz verdi, vatandaşın enflasyona ezdirilmeyeceğini ifade etti. Maaşlara yapılan artışlar, işte bu mücadelenin bir göstergesidir” diye konuştu.

MİLLETİ DÜŞÜNEN YOLDA KALMAZ

Türkiye’de 2002 yılından bu yana iktidar olan AK Parti’nin her türlü zorluğu ve engeli milletin desteğiyle aştığını dile getiren Selami Altınok, “Bir iktidar partisi düşünün ki, 20 yıldır bu ülkeyi yönetiyor. Bunun altında yatan sır, milletin derdini dert edinmektir, milletin derdiyle dertlenmektir. Önümüze çıkan her engeli aşmamızı sağlayan şey, milletimizden aldığımız güç ve destektir. Çünkü aziz milletimiz biliyor ki, AK Parti milletten başka bir şey düşünmüyor. Önümüzdeki süreci de yine böyle atlatacağız. Çünkü bizim milletten gayri kaygımız yoktur, çabalamamız, çalışmamız ve koşuşturmamız milletimiz içindir” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 15.07.2022 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.