Erzurum hazır; Bahçeli’yi bekliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Erzurum mitingi için geri sayım başladı.

admin
admin
24 Eylül 2022 Cumartesi 15:05
Erzurum hazır; Bahçeli’yi bekliyor

Tüm şehrin baştan aşağı MHP bayraklarıyla süslendiği hazırlıklar kapsamında, parti genel merkezinin seçim otobüsü de Erzurum’a geldi.

Merkez ilçeleri baştan sona gezen seçim otobüsü, İbrahim Erkal parçaları eşliğinde Dadaşları mitinge davet ederken, Erzurum İl Başkanlığı’nda da adeta seferberlik ilan edildi. İl Başkanı Naim Karataş, gece geç saatlere kadar süren hazırlıkları birebir kontrol ederken, tüm yöneticiler ise sahada arı gibi çalışmaya başladı.

MHP Lideri Bahçeli’nin yarın gerçekleştireceği miting öncesinde tüm planlamalar yapılırken, mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı’na da son şekli verilmeye başlandı.

MİTİNGE SAATLER KALDI

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, büyük buluşmaya artık sayılı saatler kaldığını ifade ederek, “Tüm Dadaşların yüreği yarın İstasyon Meydanı’nda atacak. Mitingimiz, dosta ve düşmana karşı birlik ve beraberliğimizin gücünü gösterecek. İstasyon Meydanını Allah’ın izniyle hınca hınç dolduracak olan Dadaşları milletimiz de görecek, zilletin peşinde koşanlar da görecek. Erzurum’dan yükselecek olan sesi, küresel emperyalist güçler de duyacak, onların içerideki işbirlikleri de duyacak. En önemlisi de meydanda çarpacak olan Cumhur İttifakı’nın yüreği dosta güven verecek, düşmana korku salacak. Bu yüzden güçlü bir haykırış için, ülkemizin yarınları için, bu ülkenin ve aziz milletimizin şeref nişanesi olan Cumhur İttifakımız için tüm Dadaşları mitingimize bekliyoruz” diye konuştu.

KAZANAN MİLLET OLACAK

Mitingin 25 Eylül Pazar günü saat 16.00’da gerçekleşeceğinin altını çizen Karataş, “Bizim adayımız belli, kararımız net. Allah’ın izniyle önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak millet adına yeni bir zaferi kutluyor, ne kadar şer odağı ve ne kadar zillet ocağı varsa hepsini bertaraf etmiş olmanın sevincini yaşıyor olacağız. Elbette ki kazanan Cumhurbaşkanımız Erdoğan olacak, elbette kazanan Cumhur İttifakı olacak ve elbette kazananlar ‘önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyenler olacak” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.