EBB Meclisi’nden vefa örneği

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, geçtiğimiz günlerde vefat eden Meclis 2. Başkanvekili, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Demircioğlu için anlamlı bir tören düzenledi.

admin
admin
13 Ekim 2022 Perşembe 09:38
EBB Meclisi’nden vefa örneği

Meclis Başkanvekili Fevzi Polat’ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantısında, geçtiğimiz ay Hakk’a yürüyen Meclis 2. Başkanvekili, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Demircioğlu'nun oturduğu sıraya Kur’an-ı Kerim, ay yıldızlı Türk bayrağı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağı ve güller bırakıldı.

Toplantıya Demircioğlu’nun ailesi de katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Polat, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Meclis 2. Başkanvekilimiz, MHP Grup Başkanvekilimiz Yusuf Demircioğlu ağabeyimiz Erzurum siyasetinin zirve isimlerinden biriydi. Ekim ayı meclis toplantımızda merhum ağabeyimizi saygıyla andık. Yusuf Demircioğlu ağabeyimiz şehrimizin siyasi hayatına yön vermiş ve bu aziz şehrin gelişimi için gece gündüz demeden çalışan bir siyasetçiydi. Ağabeyimizi asla unutmadık ve unutmayacağız da... Ruhu şad, makamı cennet olsun” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 14.10.2022 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.