DEVA’lı Bingöl’den anket tepkisi

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, sandığın anket şirketleri üzerinden dizayn edilmeye çalışıldığını söyledi.

admin
admin
24 Haziran 2022 Cuma 09:57
DEVA’lı Bingöl’den anket tepkisi

Son dönemde iktidara yakınlığıyla bilinen bazı araştırma şirketlerinin açıkladığı sonuçları hayretle izlediklerini dile getiren Bingöl, sandıktan çıkamayacaklarını anlayanların şimdi de kamuoyunu bu tür anket sonuçlarıyla manipüle etmeye çalıştığını vurguladı.

DEVA Partisi'ni Erzurum'da yedinci sırada gösteren bu anketin, hiçbir güvenirliğinin olmadığının en büyük kanıtı olduğuna dikkat çeken Bingöl, şöyle devam etti: "Bu anketi yapanlara seslenmek istiyorum; gelin birlikte Erzurum'u dolaşalım, bakalım aynı sonuçlara ulaşacaklar mı? Bu anketi Erzurum'da kimlerle konuşarak yaptıklarını gerçekten merak ediyoruz. Ülkemizde anket sonuçları, algı oluşturmanın artık bir yöntemi olmuştur. İktidarın Erzurum'da yaptırdığı ankette dahi DEVA Partisi kimi yerde ikinci parti kimi yerde ise üçüncü partidir. Bu anketin sonuçlarını incelediğimizde, belli bir hedefe yönelik gerçekleştirildiği çok net anlaşılıyor. Bir algı oluşturulmak isteniyor. Ancak vatandaşlarımız ülkenin sorunlarının çözümünün DEVA’da olduğunu çok iyi biliyor. DEVA Partisi, ülkemizin yarınlarına doğan bir güneştir. Erzurum'da da birinci parti olmanın yolundadır. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi algı oyunlarını oynarlarsa oynasınlar DEVA'nın iktidar yürüyüşünü engelleyemeyecekler. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın yönetimindeki DEVA Partisi olarak ehil kadrolarımızla hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan hep birlikte sorunların üstesinden geleceğiz. Şimdiye kadar adaletten ekonomiye, eğitimden çevreye, sosyal politikalardan afet yönetimine, yerel yönetimlerden KHK mağdurlarına, tarımdan demokrasiye kadar tam 10 ayrı konuda hazırladığımız eylem planlarını kamuoyu ile paylaştık. Toplam 20 eylem planımızla seçim sonrası iktidara hazırlanıyoruz ve vatandaşlarımıza da nasıl bir yönetim sunacağımızı şimdiden açıklıyoruz. Bugün her yönüyle iktidara tam donanımlı ve hazır bir parti varsa o da DEVA Partisi'dir. Sandık günü geldiğinde, akşam sayımlar tamamlanıp sonuçlar açıklanınca göreceğiz ki inşallah seçimin yıldızı DEVA Partisi olacak. DEVA Partisi; yarının Türkiye’sinin kurucu aktörüdür."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.