DAVUTOĞLU'NDAN MİLLETVEKİLLERİNE UYARI!

“Tabanda koalisyon için MHP ön planda görünüyor” diyen Davutoğlu, milletvekillerine belediyelerle ilgili uyarılarda da bulunduğu öğrenildi.

26 Haziran 2015 Cuma 14:35
DAVUTOĞLU'NDAN MİLLETVEKİLLERİNE UYARI!
“Tabanda koalisyon için MHP ön planda görünüyor” diyen Davutoğlu, milletvekillerine belediyelerle ilgili uyarılarda da bulunduğu öğrenildi.
Başbakan Davutoğlu dün önce 9 il 58 vekilden oluşan Marmara Bölgesi vekilleri ile ardından 51 vekilden oluşan Karadeniz milletvekilleri ile ayrı ayrı bir araya geldi.
MHP ÖN PLANDA!
Davutoğlu, “Tabanda MHP ön planda görünüyor, böyle bir talep var. Biz tüm istişarelerin sonunda en doğu kararı vereceğiz. Masadan kaçmadan samimi olarak koalisyon görüşmelerini yapacağız” dedi.
KOALİSYONU ZORLAYACAĞIZ
Erken seçim söylentilerine ilişkin de Davutoğlu, “Bu süreçte sonuna kadar koalisyon şartlarını zorlayacağız. Erken seçime her kesimden bir karşı çıkış var. Bize koalisyon kurun anlaşın mesajı verildi” ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLLERİNE UYARI!
Davutoğlu’nun toplantıda milletvekillerine belediyelerle ilgili uyarılarda da bulunduğu öğrenildi.
Başbakan’ın dikkat çeken bir değerlendirme yaparak, “Biz yerel yönetimlerdeki başarı ve geçmişimiz ve süreç içindeki başarılar ile iktidara geldik, iktidarı sürdürdük. Ancak şimdi çok fazla belediyelerden şikayet geldiğini görüyorum. Milletvekillerimizin belediyelerle daha fazla ilgilenmesini istiyorum. Hangi partiden olursa olsun belli makama gelmiş bir kişinin 3-4 yıl sonra şaşalı bir hayata geçmesi, apartman dairesinden villaya taşınanları görüyoruz. Bunlar kabul edebileceğimiz şeyler değil. Belediye Meclisi üyeliklerine, ilçe yönetimlerine gelen arkadaşlardan evini arabasını değiştirenler, işini büyütenler oluyor. Bunları kontrol edemediğimizde, bizi yıpratıyor” dediği kaydedildi. 

Editör

Son Güncelleme: 26.06.2015 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.