Cumhur İttifakı’nın kalbi Erzurum’da atacak

“2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlatan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 25 Eylül’de de Dadaşlarla buluşacak.

admin
admin
06 Eylül 2022 Salı 10:39
Cumhur İttifakı’nın kalbi Erzurum’da atacak

2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilk mitingini “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlatan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 25 Eylül’de de Dadaşlarla buluşacak.

Erzurum’daki miting programı için hazırlıklara yavaş yavaş başlanırken, MHP Lideri Bahçeli, Erzurum’dan da önemli mesajlar verecek. MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Cumhur İttifakı’nın kalbi 25 Eylül’de Erzurum’da atacak” diyerek, 2023 seçimleri öncesinde start verilen mitingin Erzurum’da çok büyük bir buluşmaya tanıklık edeceğini söyledi.

FİKRİMİZ DE NET, ZİKRİMİZ DE NET

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla organize edilen mitinglere Sivas’la başladıklarını hatırlatarak, “Düğmeye bastık, Cumhur İttifakı buluşmalarımızı başlattık. Bizim fikrimiz de net, zikrimiz de net, adayımız da net, kararımız da net. Bu bağlamda Genel Başkanımız Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde seferberlik ilan etmiş bulunuyoruz. Bu kapsamda liderimizi 25 Eylül’de de Erzurum’da ağırlayacak ve Cumhur İttifakı’mızı Dadaşlardan alacağımız güç ve enerjiyle perçinleyeceğiz” diye konuştu.

CUMHURİYET’İN 100’ÜNCÜ YILI

Miting için hazırlıklara şimdiden başladıklarını kaydeden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Liderimizin Erzurum programının detaylarını önümüzdeki günlerde hemşehrilerimizle zaten paylaşacağız. Cumhuriyet’i kuran şehir Erzurum’dan, hem de Cumhuriyet’in 100’üncü yılına doğru giderken çok önemli bir buluşmayı Erzurum’da gerçekleştirecek, birlik ve beraberliğimize güç katacağız. Heyecanla, sabırsızlıkla ve büyük bir coşkuyla Genel Başkanımızı Erzurum’da bekliyor olacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 09.09.2022 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.