CHP'Lİ ÖĞÜT'E MAKARNA TEPKİSİ

Şenkaya AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Bedir, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’ün mecliste gündeme getirdiği “ot ve saman sıkıntısı nedeniyle hayvanlara makarna yediriliyor” açıklamasına tepki gösterdi.

16 Şubat 2013 Cumartesi 16:52
CHP'Lİ ÖĞÜT'E MAKARNA TEPKİSİ
Yavuz Bedir, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“İklimin kurak geçmesi sebebiyle ilçe genelinde kaba yem sıkıntısı olmaktadır. Bundan dolayı ot ve samının tonu pahalıdır. Ama hükümetimizin nezdinde Tarım Kredi Kooperatifinin ve Erzurum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin ithal ettiği ot ve saman bölgemize 215 ton giriş olmuştur. Bunun yanında serbest piyasada tüccarlarının elinde hazırda ot ve saman bulunmaktadır. Kuraklıktan dolayı genel olarak kaba yem sıkıntısı ve hayvan pazar sıkıntısı yaşamaktayız. Ama hayvanlarımıza makarna yedirecek bir duruma da hiçbir zaman ilçemiz halkı gelmemiştir. Sayın Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt beyin misafir olarak gelmesi bizi memnun etti. Ancak misafir olarak geldiği köyümüzde siyasi şov olarak makarna olayı ile kendisini anmak istemezdik. Bu davranışı köy ve ilçe halkı tarafından tepkiyle karşılandı. Vatandaşın mağduriyeti üzerinden siyaset yapılması üzüntü ile karşılandı.”

Erzurum CHP İlçe Başkanlığı tarafından davet edilen Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, önce Narman ilçesinde ardından da Şenkaya’nın Akşar beldesinde çiftçilerle bir araya gelmişti. Sohbet esnasında kahvedeki çiftçiler Öğüt’e, samanın olmadığını olan samanında pahalı olduğunu dile getirmişlerdi. İddia göre sohbet esnasında Bülent Aktürk adlı besicinin samanın pahalı olduğundan dolayı hayvanlarına, makarna yedirdiğinin söylemesi üzerine ahıra giden Öğüt eliyle ineklere makarna yedirip bunu TBMM’ye taşımıştı.

Editör

Son Güncelleme: 16.02.2013 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.